11.4 C
Braşov
AcasăMagazinMihaela Bilic, „Doctor de bine”

Mihaela Bilic, „Doctor de bine”

„În loc să mâncăm cu simțurile și să ne bucurăm de fiecare înghițitură de mâncare suntem mai degrabă dornici să ne ghiftuim într-un fel, și noi, și cei din jur”, spune Mihaela Bilic.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic va avea propria emisiune la Pro TV după ce Oana Cuzino, care a prezentat „Ce se întâmplă, doctore?”, a plecat, Mihaela Bilic urmând să prezinte din toamnă emisiunea „Doctor de bine” pe același tronson orar precum „Ce se întâmplă, doctore?”, la Știrile Pro TV de dimineață, de luni până vineri, și în weekend, într-o ediție specială. Medicul nutriționist a mai prezentat la Pro TV emisiunea „Arena bucătarilor”.
„Vor fi în fiecare zi știri, în cadrul știrilor va fi cel puțin o pastilă de știri legate de sănătate, iar în weekend va fi o emisiune de sănătate și de lifestyle pe care o vom construi cu informații în domeniul medical, cu informații despre nutriție, dar și despre lucruri banale precum mersul la cumpărături”, a declarat Mihaela Bilic pentru Libertatea.
În cadrul „Doctor de bine” vor fi prezentate informații concrete, diverse subiecte legate de sănătate sau de stilul de viață sau obiceiuri alimentare nesănătoase ale românilor. „Mâncăm mult și prost. Credem noi că această abundență dusă la extrem ne dă satisfacție și liniște, de fapt, noi în loc să mâncăm cu simțurile și să ne bucurăm de fiecare înghițitură de mâncare suntem mai degrabă dornici să ne ghiftuim într-un fel, și noi, și cei din jur”, a spus medicul nutriționist.
„Tocănița și ciorba nu o să îngrașe niciodată niciun român”, a mai spus ea, pentru că „întotdeauna mâncarea gătită va fi o alegere sigură spre deosebire de tot ce e ambalat și foarte procesat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române