13 C
Braşov
AcasăCititori(P) Cum să aveți grijă de dispozitivele Huawei, pentru a le prelungi...

(P) Cum să aveți grijă de dispozitivele Huawei, pentru a le prelungi durata de viață

Producătorul Huawei vine în ajutorul consumatorilor cu anumite recomandări de îngrijire și utilizare a dispozitivelor, pentru ca aceștia să se poată bucura de ele cât mai mult timp.

Indiferent dacă aveți un telefon Huawei, o tabletă sau un laptop, urmați aceste sfaturi pentru a le prelungi durata de viață.

Cum să mențineți sănătatea bateriei și să îi prelungiți durata de viață

Smartphone-urile folosesc baterii cu litiu, care sunt foarte puțin afectate de obiceiurile de utilizare obișnuite. Prin urmare, la prima utilizare a telefonului, tabletei sau a laptopului nu este nevoie să activați bateria, să o descărcați la 0% sau să continuați încărcarea după ce bateria a atins deja 100%. Pur și simplu încărcați bateria până este plină.

Sfaturi despre utilizarea bateriei:

• Folosiți un încărcător standard pentru a vă încărca dispozitivul.
• Evitați să vă descărcați bateria sub 20%, deoarece acest lucru poate duce la supra-descărcare.
• Evitați încărcarea telefonului în timp ce îl utilizați, deoarece acest lucru poate provoca supraîncălzirea și degradarea performanței bateriei.
• Evitați să utilizați dispozitivul în medii cu temperatură extrem de ridicată sau scăzută sau când există fluctuații semnificative de temperatură, deoarece acest lucru poate degrada și performanța bateriei.
• Când depozitați dispozitivul pentru o perioadă lungă de timp, se recomandă să opriți mai întâi dispozitivul și să îl încărcați complet ocazional. Drenarea bateriei pentru o perioadă mai lungă de timp poate duce la posibilitatea ca dispozitivul să nu se mai reîncarce.

Sfaturi despre conservarea bateriei:

• Modul de economisire a energiei și modul Ultra de economisire a energiei: Accesați Setări> Baterie, apoi activați modul de economisire a energiei sau modul Ultra de economisire a energiei.
• Întunecați culorile interfeței (aplicabile numai pe ecranele OLED): Accesați Setări> Baterie, apoi activați întunecarea culorilor interfeței.
• Optimizați utilizarea bateriei: Accesați Setări> Baterie. Localizați Optimizarea utilizării bateriei, atingeți pentru a verifica starea bateriei, apoi selectați elemente pentru optimizare, dacă este cazul.

Cum să aveți grijă de telefonul dvs. Huawei

Preveniți zgârierea ecranului

Utilizați o husă de protecție pentru a preveni deteriorarea ecranului atunci când telefonul alunecă, este călcat sau lovit. Nu puneți telefonul împreună cu chei sau alte obiecte dure, pentru a evita zgârierea ecranului.

Nu vă expuneți telefonul la temperaturi extreme

Ecranul telefonului va funcționa defectuos atunci când este plasat într-un loc care atinge peste 40° C, deci evitați să utilizați telefonul în sauna, baie sau în alte medii fierbinți sau umede. Și rețineți că temperatura ridicată nu vă poate ajuta să dezinfectați telefonul. Dacă telefonul dvs. este supraîncălzit în timpul utilizării, vă rugăm să îl opriți și să îl reporniți când temperatura scade.

Nu îl expuneți la grăsime sau apă

Grăsimea, petele de apă sau alte fluide vor forma un strat conductiv pe ecran și vor face ecranul tactil să răspundă lent sau inexact. Abțineți-vă de la utilizarea telefonului când aveți mâinile ude.

În plus, se recomandă să nu utilizați umplutura de margine atunci când aplicați un dispozitiv de protecție, deoarece aceasta va provoca o defecțiune a ecranului tactil, dacă pătrunde în ecran.

Sfaturi privind îmbunătățirea performanței sistemului

Pe măsură ce spațiul de stocare devine mai mic, dispozitivul dvs. va încetini. Utilizați aplicația Optimiser pentru a curăța memoria pentru a vă accelera telefonul și pentru a vă bucura de o funcționare mai bună.

Deschideți aplicația Optimizer pentru a îmbunătăți automat performanța și securitatea sistemului, etc. Apăsați pe Done când a terminat.

Atingeți Curățare pentru a efectua manual o curățare profundă. Sub Recomandat pentru curățare, atingeți CLEAN UP pentru a șterge fișierele nedorite și datele aplicației etc. pentru a elibera spațiu de stocare suplimentar.

Pachetele de instalare ocupă și ele un spațiu mare de stocare. Atingeți Pachete de instalare sub Curățări speciale, selectați articolele care urmează să fie șterse, apoi atingeți ȘTERGERE.

Când telefonul dvs. de la acest producător se mișcă greu sau nu are spațiu de stocare, aplicația Optimiser vă va trimite notificări. Deschideți notificarea pentru a curăța memoria și a elibera spațiu de stocare.

Cum să aveți grijă de camera dispozitivului dvs. Huawei

Zgârieturile obiectivelor sunt aproape inevitabile în utilizarea zilnică a unui dispozitiv. Cele grave vor afecta calitatea imaginii. Cum să preveniți deteriorarea obiectivului camerei? Citiți mai departe pentru a afla.

De ce se zgârie obiectivele?

Pe măsură ce dispozitivele devin mai subțiri și mai ușoare, camerele sunt și ele mai mari datorită funcțiilor lor din ce în ce mai puternice și a performanțelor îmbunătățite. Prin urmare, obiectivul de sticlă al camerei este adesea mai mare decât partea din spate, ceea ce va crește riscul ca acesta să fie spart și zgâriat.

Cum se protejează camera din spate în timpul utilizării zilnice?

Folosiți o husă de protecție
Este recomandat să utilizați o husă de protecție care se înfășoară în jurul marginii obiectivului camerei, pentru a preveni zgârieturile.

Evitați obiectele ascuțite

Nu puneți telefonul sau tableta împreună cu obiecte ascuțite, cum ar fi cheile și manipulați dispozitivul cu ușurință în timpul utilizării zilnice.

Cum îmbunătățește HUAWEI obiectivul camerei?

HUAWEI optimizează continuu protecția camerei pentru a rezolva problema zgârieturilor obiectivului.

Utilizarea unui material rezistent la zgârieturi

Obiectivul camerei tabletei / telefonului HUAWEI este fabricat din sticlă de aluminiu-siliciu de calitate, cu o rezistență excelentă la presiune ridicată, duritate ridicată și rezistență la zgârieturi. Poate reduce riscul de zgâriere, crăpare și uzură a obiectivului.

Efectuarea unui test de calitate

Înainte de livrarea produselor, HUAWEI extrage un anumit procent de dispozitive din fiecare lot pentru a efectua testul de cădere sau rulare, în care se testează stabilitatea obiectivului, pentru a se asigura că calitatea produsului corespunde standardelor de expediere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române