5.8 C
Braşov
AcasăCititori(P) De ce să alegi cote pariuri europene?

(P) De ce să alegi cote pariuri europene?

Cei care sunt deja familiarizați cu domeniul știu că pe glob există mai multe tipuri de cote. În funcție de tip sau de zona care le utilizează cel mai mult, ele au o anumită denumire. Avem astfel cote americane, cote britanice, cote asiatice etc., fiecare dintre ele fiind reprezentate diferit. Cotele zecimale sunt cele mai folosite în Europa. Care să fie motivul oare? Ce face ca aceste cote pariuri să fie populare aici, puteți afla mai multe în rândurile de mai jos.

Ce sunt cotele zecimale sau europene?

Cotele zecimale, sau cotele în stil European, sunt cel mai des întâlnite și preferatele celor mai mulți pariorilor europeni. Ele indică câștigul potențial la o miză existentă printr-o singură unitate. Astfel prin înmulțirea cotei cu valoarea mizei pe care vrei să pariezi, vei afla câștigul total. Câștigul total este alcătuit din suma pariată și profitul ce poate fi obținut. Astfel pentru 10 lei pariați la o cotă de 2.00, suma totală în caz de câștig va fi de 20 lei.

De ce preferă europenii cotele de pariuri zecimale?

Cotele reprezintă un sistem de notare care reflectă potențialul câștig al unui jucător. Dar cum se face că diverse regiuni preferă modalități de prezentare diferite?
Cu siguranță există o multitudine de motive pentru care sistemul zecimal este atât de popular în Europa și în țara noastră. Printre cele mai comune aspecte pe care le-am identificat menționăm:

1. Obișnuința oamenilor

Întrucât aceasta este cea mai comună modalitate de a afișa rezultatele în această regiune, oamenii s-au obișnuit cu ideea, înțeleg ce reprezintă și știu să-și calculeze rapid profitul. O iau așa cum este, fără prea multe întrebări și comentarii. Astfel, la modul general, întrucât jucătorii au primit și au acceptat acest sistem așa cum este, el a devenit cel mai reprezentativ sistem de cote pariuri pentru regiune.

2. Ușurința de a face calculele

Pentru a afla totalul și profitul ce poate fi obținut prin câștigarea unui pariu, calculul este unul cât se poate de simplu. Spre deosebire de alte sisteme unde modalitatea de apreciere este mai puțin evidentă, în acest caz, printr-o simplă privire, un jucător poate vedea ce are de pierdut sau de câștigat la fiecare pariu.

3. Nu induc pe nimeni în eroare

În comparație cu sistemul britanic, fracțional sau cel american, cu un număr întreg precedat de un minus sau plus, cel decimal este simplu, intuitiv și foarte ușor de utilizat. Deși pentru cei care folosesc alte sisteme, modalitatea lor de prezentare și afișare este ușor de citit, de cele mai multe ori varianta cea mai utilizată este cea care câștigă detașat.

4. Suntem în Europa

Ar fi atât de ciudat ca acest tip de cote să se numească european și noi să folosim mai des sistemul american. Este firesc și cât se poate de normal ca aceste cote zecimale să fie folosite și apreciate cel mai mult pe continentul nostru.

Pentru a afla mai multe despre cum puteți face profituri, folosind cotele decimale puteți accesa ponturi pro. Însă oricare ar fi sistemul utilizat și preferat, jucați echilibrat, doar pe platforme licențiate și doar dacă aveți peste 18 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române