10.8 C
Braşov
AcasăSportMessi ajunge la Paris

Messi ajunge la Paris

Lionel Messi (34 de ani) a decolat, ieri, spre Paris, pentru a semna cu PSG. Argentinianul a plecat din Barcelona împreună cu soția și cei trei copii ai săi. Tatăl lui Messi a ajuns la aeroport înaintea lui Lionel și a confirmat transferul: “Da, fiul meu va semna cu PSG”. L’Equipe a scris că Lionel Messi a ajuns la un acord cu PSG.
El urma să efectueze aseară vizita medicală, după care urma să semneze contractul, valabil doi ani cu posibilitatea unui an suplimentar şi cu 35 de milioane de euro salariu anual, iar astăzi va fi prezentat într-o conferinţă de presă.FC Barcelona a anunţat, joi seară, că nu îi poate prelungi contractul argentinianul Lionel Messi din motive financiare. 
Atacantul argentinian, în vârstă de 34 de ani, a cucerit de şase ori Balonul de Aur şi tot de şase ori, Gheata de Aur. Venit la Barcelona în 2000, ca junior, la 13 ani, Messi a jucat 17 sezoane în competiţia spaniolă de top, în care şi-a scris numele pe un număr mare de recorduri, printre care cele mai multe goluri în LaLiga (474), cele mai multe hat-trick -uri (36), jucătorul străin cu mai multe titluri (10), cele mai multe goluri într-un singur sezon (50, în 2011-12).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române