10.3 C
Braşov
AcasăSportMarea împăcare: Marius Şumudică şi Alexandru Chipciu și-au dat mâna

Marea împăcare: Marius Şumudică şi Alexandru Chipciu și-au dat mâna

l Antrenorul lui CFR Cluj l-a reprimit pe Chipciu la echipă, după ce fotbalistul şi-a cerut scuze

Marius Șumudică l-a scos din lot pe Alex Chipciu, dar şi de pe lista UEFA, astfel că mijlocașul a ratat meciul cu Young Boys, terminat 1-1 în turul al treilea preliminar din Liga Campionilor. Ieri, „Șumi “l-a reprimit pe Chipciu la echipă, asta după ce fotbalistul şi-a cerut scuze.

„Am făcut o greşeală“

Cei doi au fost prezenţi la conferinţa de presă dinaintea partidei cu CS Mioveni din etapa a patra a Ligii 1. “Îmi cer scuze pentru tot ce s-a întâmplat, faţă de toată lumea implicată, de la Otto, tot staff-ul tehnic, jucători şi Mister. Am făcut o greşeală şi îmi pare rău pentru ea, mi-am cerut scuze şi îmi cer scuze în continuare pentru tot ce s-a întâmplat. Întâi mi-am cerut scuze, apoi am vorbit cu Mister şi am ajuns la această concluzie. Avem o relaţie lungă, am lucrat cu Mister la Braşov, apoi am vrut să mă duc la Gaziantep. Datorită dânsului am rămas în continuare aici, am vorbit şi cu colegii, jucătorii, au fost de acord şi nu pot decât să fiu mulţumit pentru șansa oferită. Sunt momente la antrenament când te mai enervezi. M-am enervat pe moment şi am preferat să ies din antrenament pentru a nu lovi pe cineva, pentru a nu se ajunge la ceva fizic. A fost o greșeală faţă de Mister şi față de colegi, asta e o lipsă de respect, dar asta mi-a trecut prin cap pe moment. Voi da totul în continuare. Mulţumesc ocaziei oferite în continuare” , a spus Alexandru Chipciu.

„M-a deranjat atitudinea lui Chipciu“

Marius Șumudică a explicat motivele care l-au determinat  să-și schimbe decizia și să-l primească în lot pe Chipciu. “Eu nici nu am văzut practic ce s-a întâmplat la acel antrenament, fiindcă lucram separat cu două grupuri de jucători. Ce m-a deranjat cel mai mult a fost că el a ieşit din antrenament. Nu a fost o luptă fizică, după ce m-am informat. Nu a fost ceva foarte, foarte grav, pe mine m-a deranjat atitudinea lui şi nu am putut să o accept la momentul respectiv. Eu am mai avut parte de asemenea incidente şi niciodată nu mi-a plăcut să distrug viaţa unui jucător, să-l las pe drumuri sau să-l pun să se antreneze cu echipa a doua. În condiţiile în care cred că Alex Chipciu ne va ajuta. A fost strict decizia mea, am avut o şedinţă cu cei din conducere, mi-au spus că e decizia mea în continuare, nu am fost presat de absolut nimeni şi nicăieri în cariera mea nu am ţinut cont de un preşedinte de club care să vină să… Ştiţi foarte bine atitudinea mea, niciodată nu o să plec urechea la ceea ce se spune de la conducere, adică la formarea echipei, la introducerea primului 11, la formarea lotului. Nu accept şi de aceea sunt la CFR acum şi nu sunt în altă parte. Am stat de vorbă în primă fază cu căpitanii de echipă şi cu cinci jucători reprezentativi din echipă, le-am cerut părerea, toţi au fost de acord că Alex ne poate ajuta în viitor . Nu am făcut un pas în spate numai de complezenţă sau forţat de cineva. Din momentul de faţă, Alex Chipciu revine la echipă şi sunt convins că o va face mult mai concentrat şi ne va ajuta în viitor. De foarte multe ori un scurtcircuit de genul ăsta aduce numai lucruri pozitive, nu negative.” , a spus Marius Şumudică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE