8.9 C
Braşov
AcasăSportÎn echipa lui Tocală: Brașoveanul Dan Calancea, în Consiliul Director al...

În echipa lui Tocală: Brașoveanul Dan Calancea, în Consiliul Director al FRB

l Carmen Tocală a revenit în fruntea FR de Baschet
l Antrenorul Olimpiei CSU Brașov, Dan Calancea, a fost ales în Consiliul Director al Federației

Fosta jucătoare de baschet Carmen Tocală a câştigat, marţi seara, alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Baschet din cadrul Adunării Generale desfăşurate la sediul FRB din Capitală la care au participat 118 din cele 123 de cluburi afiliate.
Tocală, care revine în funcţia de preşedinte a FRB după 9 ani, a fost votată de 61 dintre membrii afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală. În cursa electorală s-au mai aflat trei candidaţi, Adrian Voinescu primind 33 de voturi, Virgil Stănescu 22 voturi şi Ştefan Săndulache 2 voturi.Tot marţi au mai fost stabiliţi cei doi vicepreşedinţi, Alina Moanţă şi Mircea Cristescu, aceştia neavând contracandidaţi. De asemenea, au fost aleşi cei zece membri ai Consiliului Director după cum urmează: Cătălin Tănase, Dan Calancea, Horatiu Floca, Şerban Sere (reprezentanţi ai cluburilor cu activitate la nivel de seniori), Florin Covaciu, Vlad Ghizdăreanu, Veronica Gavrilă, Dacian Dan (reprezentanţi ai cluburilor cu activitate exclusivă la nivel de juniori), Marius Marinescu, Aurora Dragoş (reprezentanţi din afara structurilor afiliate la FRB).
Carmen Tocală a declarat în faţa membrilor afiliaţi că a renunţat la candidatura la preşedinţia FIBA la alegerile din 2023: “Sunt un om fericit. Trebuie să recunosc acum că am renunţat la candidatura la preşedinţia FIBA din 2023 pentru preşedinţia Federaţiei Române de Baschet. Bătălia noastră nu este între noi… noi avem de demonstrat că suntem al doilea sport din România şi o vom face în următorii 4 ani împreună. Vă asigur că vom depune solicitarea noastră la MTS astfel încât într-o lună să avem finanţarea de la MTS”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE