12.4 C
Braşov
AcasăSportLiga 2: „New FC Brașov“. Lotul lui Ilie Stan

Liga 2: „New FC Brașov“. Lotul lui Ilie Stan

Autor: Adi MARICA

l Gruparea brașoveană și-a conturat, în mare, lotul pentru campionatul Ligii a 2-a
l 10 jucători brașoveni și-au făcut loc în lot

După o lună de pregătiri, cu două cantonamente, Ilie Stan a conturat în mare lotul pentru Liga a 2-a. Din lotul cu care Corona a promovat în Liga a 2 au fost păstrați doar cinci fotbaliști: Daniel Mutu, Marius Burlacu, Daniel Dumbravă, Iulian Drăgoi și Radu Leonte. Din lotul actual 10 fotbaliști sunt brașoveni: Gârniță, Sburlea, Burlacu, Dumbravă, Leonte, Horia Popa, Iorga, Mihalcea, Lascu și Ciopo.
Ilie Stan va avea la dispoziție pentru acest sezon trei portari: Mutu, Lungu și Gârniță. Cezar Lungu (33 de ani) a venit de la Concordia Chiajna din Liga a 2-a, iar David Gârniță (19 ani), un tânăr portar brașovean format la CSS Brașovia de regretatul Adrian Drăgănoiu, a fost adus de la Gloria Albești din Liga a 3-a. Rareș Sburlea a fost împrumutat pentru un sezon de la ACS Kids Tâmpa Brașov. Sburlea poate juca fundaș central și fundaș dreapta. Fundașul central Vlad Motroc a fost adus de la CSM Slatina, echipă care a retrogradat în Liga a 3-a, iar Alexandru Sabău a ajuns la Brașov de la Gloria Lunca Teuz Cerme (L3). Bruno Vasiu, un alt fundaș central a fost adus de la CSM Deva din Liga 3. Bruno Vasiu a făcut pasul la Academia Hagi în urmă cu 7 ani de zile, dar nu a apucat să debuteze în Liga 1 pentru constănțeni.  Fundașul stânga Daniel Panait a fost adus la Brașov de la Farul Constanța unde a jucat în ultimele două sezoane în Liga a 2-a. La mijlocul terenului, Ilie Stan a adus doi jucători pe care îi cunoaște foarte bine pe pentru că i-a antrenat la Gloria Buzău în Liga a 2-a, Gheorghe Anton și Iulian Roșu. Un transfer ce pare interesant este cel al mijlocașului Alexandru Negrean. Fiul fostului atacant al Gloriei Bistrița, Sandu Negrean, este jucătorul lui Gică Hagi, iar în sezonul trecut a jucat sun formă de împrumut la U Cluj în Liga a 2-a. Tot de la clubul lui Gică Hagi a fost adus la Brașov și Răzvan Iorga, un mijlocaș de doar 17 ani care promite enorm. Iorga este brașovean, a început fotbalul la Kids Tâmpa de unde a fost remarcat de Hagi. Horia Popa a fost adus de la ACS SR Brașov unde mijlocașul brașovean a jucat în ultimele patru sezoane. Un alt transfer interesant este cel al mijlocașului Vlad Mihalcea. Considerat un mare talent al Brașovului, Mihalcea a fost la un pas de un transfer la Farul lui Gică Hagi, dar în ultimul moment a acceptat oferta de a reveni la Brașov. Andrei Lascu, fostul jucător al celor de la Cetate Râșnov va face parte și el din lotul echipei brașovene. Darius Ciopo (18 ani) este un mijlocaș brașovean format la CSȘ Brașovia care l-a convins pe Ilie Stan că merită să facă parte din lot. Deocamdată, în lot sunt doar doi atacanți: Maxim Iurcu, un fotbalist cu care Ilie Stan a lucrat la Gloria Buzău și Marian Codrea de la Unirea Alba Iulia.

Vine un atacant de la Sepsi OSK

Lotul brașovenilor va fi completat cu atcantul lui Sepsi OSK, George Ionuţ Dragomir (17 ani). Sepsi și-a dat acordul pentru împrumutul lui Dragomir la Brașov.

Lotul FC Brașov

Portari: Daniel Mutu, Cezar Lungu, David Gârniță
Fundași: Rareș Sburlea, Iulian Drăgoi, Marius Burlacu, Bruno Vasiu, Vlad Motroc, Daniel Dumbravă, Daniel Panait
Mijlocași: Radu Leonte, Gheorghe Anton, Alexandru Negrean, Răzvan Iorga, Iulian Roșu, Vlad Mihalcea, Horia Popa, Darius Ciopo, Andrei Lascu.
Atacanți: Maxim Iurcu, Marian Codrea
Antrenor: Ilie Stan
Antrenori secunzi: Romeo Surdu, Casian Maghici
Antrenor pentru portari: Andrei Șanta
Preparator fizic: Florin Drăghici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE