6.9 C
Braşov
AcasăSportStorși de energie: „New FC Brașov“. Antrenament la 30 de grade!

Storși de energie: „New FC Brașov“. Antrenament la 30 de grade!

Autor: Adi MARICA

l Temperaturile ridicate de la Brașov le-au pus probleme elevilor lui Ilie Stan
l Încă doi fotbaliști se antrenează cu echipa brașoveană
l Stadionul Tineretului a fost omologat de FRF

Brașovenii au tras din greu la antrenamentul de ieri cu gândul la primul meci oficial al sezonului, cel cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Ilie Stan și asistenții lui au programat antrenamentul la ora 12.00 când termometrul arăta 30 de grade! În ciuda caniculei, Ilie Stan nu a scurtat programul pregătirii, și nici intensitatea cu care s-a lucrat, astfel că la final fotbaliștii erau extrem de obosiți şi deshidratați, cu toate că apa a fost omniprezentă. „Nu avem ce face. Am programat antrenamentul la ora 12.00 pentru că la această oră vom juca duminică“, a explicat Ilie Stan.

Cere întăriri

Antrenorul echipei brașovene mai cere conducerii încă trei jucători de valoare. „Mai avem nevoie de încă 3 fotbaliști, peste ce avem acum, ca să completăm lotul“, a spus Ilie Stan.

Încă doi jucători

La antrenamentul de ieri, de la Metrom, și-au făcut apariția încă doi jucători. Este vorba de portarul brașovean David Gârniță (19 ani), care în sezonul trecut a jucat la Gloria Albești și de mijlocașul stânga Marius Iordache de la Unirea Bascov. În schimb, se pare că sunt ceva probleme cu mijlocașul Ștefan Nicolau și atacantul Bogdan Roșu. Cei doi au participat la cele două stagii de pregătire sub comanda lui Ilie Stan, însă nu au semnat contractele cu FC Brașov Steagul Renaște, astfel că nu au fost păstrați în lot.

Stadionul Tineretului a fost omologat de FRF

Comisia de omologare din partea FRF, condusă de Felix Grigore,  a inspectat, ieri, timp de două ore Stadionul Tineretului și l-a omologat provizoriu pentru a putea găzdui meciuri din Liga 2 în sezonul 2021-2022.

Intrare liberă cu vaccin sau test. Doar la tribuna 1

Oficialii clubului brașovean au decis ca intrarea spectatorilor la meciul de duminică cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu să fie liberă, însă pe arenă vor avea acces doar persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 , persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore. Spectatorii vor avea acces doar la tribuna 1, asta pentru că la tribuna a 2-a mai sunt de rezolvat amenajarea toatelelor și a surselor de apă potabilă.  În prima etapă a campionatului Ligii a 2-a, FC Brașov Steagul Renaște va juca duminică, de la ora 12.00, pe Tineretului, cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE