0.8 C
Braşov
AcasăSportContre: „New FC Brașov. „Limoniu“ Mărginean, contrat pe „Tineretului“ de...

Contre: „New FC Brașov. „Limoniu“ Mărginean, contrat pe „Tineretului“ de Sandu Andrași

Autor: Adi MARICA

l Ultimul amical al brașovenilor înaintea startului Ligii a 2-a a început cu întârziere, după o dispută aprigă pe tema echipamentului cu Ioan Mărginean și Sandu Andrași în rolurile principale

FC Brașov Steagul Renaște a încheiat vinerea trecută al doilea cantonament cu un meci amical contra celor de la Sepsi OSK 2. Brașovenii s-au impus cu 5-3 prin golurile marcate de Leonte, Mihalcea, Cordea (2) și Iorga.

Contre pe tema echipamentului

Amicalul disputat pe Tineretului a fost prefațat de o dispută între oficialii celor două echipe, Ioan Mărginean, respectiv Sandu Andrași. Motivul? Culoarea echipamentului! Cei de la Sepsi OSK 2 au ajuns la Tineretului, la ora 9.00 și până la startul meciului, programat la ora 10.30, nimeni de la FC Brașov Steagul Renaște nu i-a întrebat pe covăsneni ce culoare are echipamentul. Cei de la Sepsi OSK 2 au avut la dispoziție pentru acest joc un echipament de culoare roșie. Cum și cei de la FC Brașov avea echipamentul de aceeași culoare, arbitrul Octavian Ciucanu nu a dorit să dea drumul la joc.

„Limoniu“, furios

Președintele Ioan Mărginean a coborât de la oficială pe gazon să rezolve problema, iar ce a urmat a fost o dispută verbală cu Sandu Andrași, antrenorul celor de la Sepsi OSK 2. „Limoniu“ a fost contrat prompt de fostul mare atacant al stegarilor, care s-a arătat surprins neplăcut de organizarea meciului. După ce spiritele s-au mai calmat, soluția găsită de oficialul brașovean a fost un echipament albastru, cel mai probabil al celor de la SR Brașov, iar sigla a fost acoperită cu leucoplast!

Andrași: „Acest oraș merită FC Brașov, nu o echipă hibrid“

Cunoscut ca un tip cu personalitate, Sandu Andrași nu s-a lăsat intimidat de Limoniu. Ba din contră! „Organizarea meciului de la Brașov a fost un dezastru. Noi am ajuns la ora 9.00 la stadion și nimeni nu ne-a spus nimic, nici măcar un „bine ați venit“. Cu cinci minute înaintea startului jocului, arbitrul a observat că ambele echipe au echipament roșu și nu a dorit să dea drumul la joc. Atunci și-a făcut apariția pe teren Mărginean. Chiar nu știu în ce calitate, de președinte al clubului sau ca simplu spectator! I-am spus că noi am venit la Brașov pentru acest amical în echipamentul tradițional al clubului, în culorile roșu și alb, mai ales că eu știu că FC Brașov are echipamentul tradițional galben – negru. Mărginean credea că stă vorbă cu cineva de pe stradă! Eu am făcut ceva pentru FC Brașov și nu am nimic de demonstrat. Respect pe toată lumea, dar cer ca și eu să fiu respectat! Acest oraș merită FC Brașov, nu o echipă hibrid cum este FC Brașov Steagul Renaște“, a spus Sandu Andrași.

Mărginean: „Situația putea fi evitată“

Ioan Mărginean recunoaște problemele organizatorice de la ultimul amical. „A fost vorba de lipsă de comunicare între cluburi. Situația putea fi evitată foarte ușor. Și arbitrul a fost mai catolic decât Papa, pentru că aveam soluția să jucăm cu maieuri galbene peste tricouri și se vedeau și numerele. Este clar că mai sunt lucruri de pus la punct și la organizarea clubului lucrăm în aceste zile“, a spus Mărginean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE