8 C
Braşov
AcasăCititori5 sfaturi împotriva ochilor obosiți

5 sfaturi împotriva ochilor obosiți

Felii de castravete
O metodă clasică și aprobată este răcirea pleoapelor cu felii de castravete. Luați un castravete proaspăt de la frigider, tăiați două felii subțiri și așezați-le pe pleoape. Lăsați feliile de castravete să se înmoaie aproximativ 10 minute. Castravetele are un efect de răcire, dar și de umezire și tocmai de asta au nevoie ochii obosiți.

Pliculețe de ceai:
Dacă nu aveți la îndemână un castravete proaspăt, puteți folosi pliculețe de ceai. Mușețelul este o alegere excelentă. Preparați câteva căni de ceai și apoi lăsați pliculețețe să se răcească în frigider. Apoi, așezați-le pe pleoapele închise timp de zece minute.

Linguri reci:
De asemenea, vă puteți trata ochii obosiți și iritați cu linguri reci. Puneți două linguri la frigider timp de o jumătate de oră. Metalul rece va face ca vasele umflate să se contracte. Dar niciodată nu puneți lingurile în congelator! Pielea sensibilă din jurul ochilor s-ar putea arde.

Masajul ochilor:
Și un masaj poate calma. Bateți ușor și cu atenție zona ochilor cu vârful degetelor. Puteți utiliza, de asemenea, o cremă de noapte sau gel. Pielea din jurul ochilor este foarte subțire și sensibilă, de aceea este important să masați cu atenție.

Yoga pentru ochi:
Rezultate excelente pot fi obținute și cu yoga pentru ochi. Dacă faceți câteva exerciții în fiecare zi, veți întări musculatura fină a ochilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE