28 C
Braşov
AcasăStiri BrasovAlegeri în PNL Brașov: Veștea și Orban, „la pachet”

Alegeri în PNL Brașov: Veștea și Orban, „la pachet”

Autor: Mihaela Parghel

Comitetul de coordonare al organizaţiei judeţene a PNL Braşov s-a reunit aseară pentru desemnarea noului lider judeţean al liberalilor, întrunire la care au răspuns prezent şi câţiva reprezentanţi din conducerea naţională a partidului, de la preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, la secretarul general PNL, Robert Sighiartău, europarlamentarul Siegfried Mureşan, ministrul Agriculturii, Adrian Oros dar şi purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionel Dancă. Şedinţa se ieri pentru desemnarea unui nou lider pentru PNL BRaşov s-a confundat în multe momente cu o întâlnire electorală internă, pentru susţinerea candidaturii la președinția naţională a PNL a lui Ludovic Orban, toţi invitaţii la cuvânt susţinându-l pe acesta. În final, în alegerile interne locale, Adrian Veştea a obţinut un nou mandat în fruntea organizaţiei judeţene.

Discursuri pentru Veştea, dar mai ales pentru Orban

La alegerea noului preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Braşov, preşedintele în exerciţiu, Adrian Veştea, a fost singurul candidat, astfel că invitaţilor nu le-a rămas decât să își prezinte discursurile „de bine” la adresa acestuia şi să profite de ocazie pentru a susţine candidatura lui Ludovic Orban la preşedinţia naţională a partidului. Astfel, şi Ionel Dancă, şi Adrian Oros şi Robert Sighiartău au vorbit mai degrabă despre rolul benefic pe care l-ar avea Ludovic Orban la conducerea organizaţiei naţionale decât despre alegerea lui Veştea la Braşov. „Ar trebui să continuăm ce am început în 2017 când cu Ludovic Orban am început să câştigăm. Când câştigi, nu trebuie să schimbi nici echipa, nici antrenorul”, a spus ministrul Agriculturii, Adrian Oros. Europarlamentarul Siegfried Mureşan a apreciat rolul lui Adrian Veştea la nivelul administraţiei judeţene, dar nu a scăpat ocazia de a aminti că Ludovic Orban este cel care în ultimii ani „a adus la un loc toate ideile bune şi cred că împreună vom reuşi şi de acum încolo să fim un partid câştigător”.

Orban promite susţinere pentru toate proiectele majore ale Braşovului

Aflat în mijlocul liberalilor braşoveni, Ludovic Orban a promis sprijin pentru principalele proiecte ale Braşovului, respectiv autostrada Braşov – Sibiu, autostrada Braşov – Bacău şi autostrada Braşov – Ploieşti, amintind de paşii pe care i-a făcut pentru acestea, în calitate de ministru al Transporturilor şi apoi de premier al României. În plus, preşedintele Camerei Deputaţilor a amintit şi de Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav pe care l-a susţinut „cu tărie” în perioada sa la Ministerul Transporturilor dar pe care „a fost nevoie să vină Adrian Veştea, cu încăpăţînarea sa, să îl pună pe picioare”. „Dacă nu anul acesta, atunci anul viitor vom ateriza la Braşov, cu mult înainte de a circula pe autostrada Ploieşti – Braşov”, a spus Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Prosteala de politruc on Iarbă de un metru? „A plouat mult!”