8.7 C
Braşov
AcasăMagazinSigur e pe ”botox”: Cătălin Botezatu, atac la ”fața” unui cântăreț

Sigur e pe ”botox”: Cătălin Botezatu, atac la ”fața” unui cântăreț

l Michael Jackson de pe Dîmbovița

Să fi descoperit fântâna tinereții veșnice, pe care toți eroii din basme o căutau în peripețiilor din povești? Nu știm sigur. Un lucru este cert, totuși, acela că din imaginile pe care le afișează în mediul online, cântărețul Aurel Moldoveanu pare pe zi ce trece tot mai tânăr. Cătălin Botezatu nu s-a putut abține și a comentat fotografiile postate de cântăreț. Creatorul de chiloți este ferm convins că interpretul de muzică ușoară a recurs, de-a lungul timpului, la anumite tratamente noninvazive pentru a-și umple ridurile de expresie. Și Botezatu și-a recunoscut preferința pentru mici trucuri de înfrumusețare care te ajută să arăți ” veșnic tânăr ”, admițând că el apelează la injecții cu botox pentru a-și păstra elasticitatea pielii.

„Aurel are clar injecții cu botox, la nivelul feței, a scăpat și de laba gâștii, mai exact de ridurile din jurul ochilor, are injecții și în frunte. Nu poate nega! Mie domnul doctor mi-a recomandat Biolifting, o procedura minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasmă gel introdus la nivelul mezodermului. În câteva zile, fața arată mult mai bine și ridurile de expresie se atenuează”, a comentat Botezatu
Deși nu a comentat spusele lui Botezatu , Aurel Moldoveanu este evident un bărbat care petrece destul timp în fața oglinzii. Cântărețul se vopsește de mult timp pentru a scăpa de firele albe inestetice, alt lucru pe care Cătălin Botezatu l-a taxat imediat.
„Eu mi-am lăsat părul așa cum e, la vârsta mea. Mă tot întreabă lumea unde mi-am făcut șuvițe, unde m-am vopsit, dar nu e vorba despre asta. Așa sunt eu frumos și grizonat, pe mine mă tunde Laurent Tourette. M-am vopsit doar pe la 20 de ani, mă făcusem blond, a fost însă o aiureală”, a completat Cătălin Botezatu.

Fanii l-au desființat pe Aurel Moldoveanu din cauza pozelor din online

Deși în străinătate nu este un lucru complet anormal ca bărbații celebri să aibă un medic estetician, în România internauții pun foarte mare preț pe naturalețe atunci când vine vorba despre reprezentanții sexului puternic.Recent, urmăritorii lui Aurel Moldoveanu de pe rețelele sociale l-au criticat pe solist pentru felul în care apare tenul lui. Unii cârcotași sunt de părere că artistul își editează pozele pentru a arăta impecabil.
„Avem și noi un Michael Jackson al nostru. Păcat de tine, Aurel! Ne-a mai rămas doar vocea. Păcat, erai frumușel!”, i-au scris internauții lui Aurel Moldoveanu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE