13 C
Braşov
AcasăMagazinFlorin Călinescu pleacă de la PRO TV

Florin Călinescu pleacă de la PRO TV

Actorul Florin Călinescu a anunțat ieri, într-o postare online, că se desparte de PRO TV.
“Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PROtv. Deci, și la «Românii au talent».
Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995” (al ProTV, n.r), a anunțat acesta pe Facebook.
Postul de televiziune a oferit o reacție oficială : ”Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis reprezentanții PRO TV.

Florin Călinescu, jurat la ”Românii au talent” din 2015

În octombrie 2015, PRO TV anunța noua ”achiziție” din cadrul show-ului “Românii au talent”. Florin Călinescu îi lua locul, la masa juriului, lui Constantin Cotimanis. ”Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Mă întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația”, spunea atunci Florin Călinescu.

La scurt timp după anunțul lui Călinescu, Dan Negru a reacționat pe contul lui de Facebook:

„E plin de știri despre plecarea lui Călinescu din Pro… O spun cu fair-play colegial că Pro și-a păstrat și folosit brandurile de la începuturi până azi, indiferent de acționariat sau echipe manageriale. Esca, Călinescu, Netty Sandu, Dedu, Andi au fost la începuturi, sunt și azi… Habar n-am dacă a fost potrivire sau strategie. Jimmy Fallon e la NBC din ’98, Carlo Conti e la RAI din ’85, Stephan Raab e la ProSiben din ’97. La ăștia e strategie. La noi … În afara lor, am rămas singurul care e în același loc de peste 20 de ani. Oamenii cresc acolo unde sunt apreciați. Merg unde sunt primiți. Și rămân acolo unde sunt iubiți…”, a scris Dan Negru pe contul de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE