8.9 C
Braşov
AcasăMagazinMomente de tandrețe la Cannes: actrița Jodie Foster și soția...

Momente de tandrețe la Cannes: actrița Jodie Foster și soția Alexandra Hedison

Actrița Jodie Foster (58 de ani), care a primit trofeul Palme d’Or onorific în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes, și soția ei, fotografa Alexandra Hedison (51 de ani), au avut o apariție rară pe covorul roșu. Cele două au schimbat priviri tandre și s-au ținut tot timpul de mână în fața fotografilor.
Jodie Foster a apărut pe covorul roșu de la Cannes la brațul Alexandrei Hedison, pentru ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes. Starul din ”Tăcerea mieilor” și fotografa de 51 de ani au schimbat priviri îndrăgostite, gesturi tandre și au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze. Îmbrăcată într-o rochie bej deschis, cu detalii prețioase, lungă, fără mâneci, Jodie Foster a strălucit la brațul partenerei sale de viață, care a ales o rochie gri petrol, de asemenea lungă până-n pământ.

Jodie Foster și Alexandra Hedison s-au căsătorit în 2014

În 2013, Jodie Foster vorbea pentru prima oară în public despre orientarea ei sexuală, în timpul ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur. Se întâmpla la cicnci ani după ce actrița se despărțise de producătoarea Cydney Bernard. ”Nu pot să nu-i mulțumesc uneia dintre cele mai mari iubiri ale vieții mele, cea alături de care am fost părinte, fosta mea iubită și suflet pereche, confidentă, parteneră de schi, sfătuitoare, draga mea parteneră timp de 20 de ani, Cydney Bernard”, declara Jodie Foster la vremea respectivă. Cele doua au doi băieți, Charles și Kit, născuți în 1998 și 2001. Chiar în anul intervenției de la Globurile de Aur, Jodie Foster a întâlnit-o pe Alexandra Hedison, care avea să-i devină soție în 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE