0.8 C
Braşov
AcasăMagazinArtiste în afaceri imobiliare: Rihanna îşi închiriază casa cu 80.000 de...

Artiste în afaceri imobiliare: Rihanna îşi închiriază casa cu 80.000 de dolari pe lună

l Michelle Pfeiffer își vinde casa cu un profit de ”doar” 2 milioane de dolari

Vreţi să staţi în casa Rihannei? Acest lucru este acum posibil, dar… costă! Diva îşi închiriază vila din Beverly Hills cu suma uriaşă de 80.000 de dolari pe lună. În ultima vreme, cântăreaţa Rihanna (33 de ani) a lăsat la o parte cariera muzicală şi se ocupă mai mult de afaceri. Rihanna, care are o avere de 550 de milioane de dolari, a făcut mulţi bani din vânzarea articolelor de lenjerie intimă. Iar mai nou se lansează şi în alt tip de afaceri. Ea îşi închiriază casa din Beverly Hills, California, SUA, pe care a cumpărat-o la începutul anului cu 13,75 milioane de dolari.
Vila în stil colonial construită în anii 1930 are 8 dormitoare, 7 băi, bucătărie ultramodernă, garaj pentru 4 maşini, grădină şi piscină. Între vecinii ei în această zonă liniştită se numără Mariah Carey, Paul McCartney sau Madonna. Casa a fost deţinută de Mary Sheldon, fiica lui Sidney Sheldon, scriitor binecunoscut și creatorul serialului ”I Dream of Jeanie”. Proprietatea are garduri vii înalte care oferă intimitate iar Rihanna şi-a dat seama că poate face bani frumoşi prin închirierea acestei case. De aceea a cumpărat-o. Cine vrea să se bucure de minunata sa reşedinţă trebuie să îi plătească 80.000 de dolari (334.273 de lei), în fiecare lună. Căntăreața a investit foarte mult în proprietăți aflate în locații extrem de importante: mai are o casă în valoare de 10 milioane de dolari în Beverly Hills, o casă în Londra, o casă în New York, o casă în Los Angeles, o casă în Barbados, o casă în Hollywood Hills, o casă în Pacific Palisades şi o casă în West Hollywood.

Și Michelle Pfeiffer îşi vinde casa

Actriţa Michelle Pfeiffer şi soţul său, scriitorul şi producătorul David E. Kelley (65 de ani), şi-au scos la vânzare casa din Pacific Palisades, California, SUA, cu suma de 25 milioane $. Cuplul, care are o avere comună de 250 milioane $, a achiziţionat vila în ianuarie, 2020, cu 22,25 de milioane de dolari. Intenţionează să obţină un profit de peste 2 milioane $ în urma vânzării, pentru că cer 25 de milioane de dolari pe proprietate la 18 luni de la achiziție. Casa are 7 dormitoare şi 10 băi iar Pfeiffer şi soţul ei sunt dispuşi să plece imediat din vila construită în 2019. Cei doi sunt căsătoriţi din 1993 şi au un fiu, John (27 de ani), şi o fiică adoptivă, Claudia Rose (28 de ani).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE