14.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovDeliciile Facebook: „Privații“ au făcut o pistă de biciclete neconformă

Deliciile Facebook: „Privații“ au făcut o pistă de biciclete neconformă

l Le asteptăm pe cele făcute de Primărie!

Brașovenii au prezentat zilele trecute pe Facebook cea mai nouă pistă de biciclete din Brașov, care a apărut în vecinătatea magazinului Hornbach din Bartolomeu. Reprezentanții primăriei s-au sesizat imediat (tot pe Facebook) și vor lua măsuri. Iată răspunsul municipalității la postările legate de noua „pistă de biciclete”:
„Pistă de biciclete neconformă
Având în vedere discuțiile apărute pe rețelele de socializare cu privire la marcarea unei piste de biciclete din zona Bartolomeu (Hornbach), facem următoarele precizări:
– Drumul pe care a fost marcată acea pistă este un drum privat, în incinta unei proprietăți private, care are drept scop deservirea celor 4 hale care se vor construi acolo;
– Atât drumul, cât și marcajele au fost realizate de către proprietar.
În momentul în care proprietarul a solicitat avizul Comisiei de circulație pentru acest drum interior, a solicitat avizarea unui drum cu două benzi, una pe sens, fiecare bandă având 3,5 metri lățime, fără nici o pistă de biciclete.;
– La realizarea drumului, proprietarul a efectuat o serie de marcaje care nu respectă avizul comisiei și nici normativele în vigoare.
Totodată, proprietarul s-a racordat la drumul public (str. Bucegi) fără acordul Primăriei.
Inspectorii Serviciului Străzi și ai Poliției Locale vor face demersurile necesare pentru ca proprietarul să intre în legalitate. ”
Unii brașoveni chiar au răspuns, în stil propriu, mesajului postat de municipalitate:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE