15.8 C
Braşov
AcasăSportACS Kids Tâmpa Brașov are azi primul amical al verii

ACS Kids Tâmpa Brașov are azi primul amical al verii

l Brașovenii vor juca, la Tărlungeni, cu Metaloglobus București (L2)

- Advertisement -

ACS Kids Tâmpa Brașov, echipa de seniori ce activează în Liga a 3-a, și-a reluat, luni, antrenamentele în vederea sezonului 2021/2022. La prima ședință de pregătire au fost prezenți 13 de jucători. Au lipsit Nicolas Antone și Rareș Sburlea, care au primit voie să se antreneze cu FC Brașov Steagul Renaște, iar David Tălmaciu a primit câteva zile libere. De asemenea, Dumitraș, Cupu, Mureșan, D. Popa au fost învoiți. „Ne-am reluat pregătirea cu încrederea că putem pune în practică, în noul sezon, ce am învățat în anul nostru de debut la seniori și la Liga a 3-a. Nu a fost un an ușor, dar acești copii au căpătat experiență și sperăm să facem o figură mai frumoasă decât anul trecut. Ne vom baza și în acest an pe copiii din academia proprie, vom da șanse celor născuți în anii 2003 și 2004 să demonstreze că pot fi o soluție viabilă pentru echipa de seniori. Dar suntem conștienți că avem nevoie de jucători și cu o experiență mai mare la seniori. Suntem în discuții cu 3-4 asemenea jucători, dar așteptăm să se clarifice situația la clubul Corona și vom vedea apoi”, a declarat managerul executiv al ACS Kids Tâmpa Brașov, Nicu Văduva.
Primul antrenament din noul sezon a fost condus, la stadionul ICIM, de Vasile Tatarciuc, Nicu Văduva și Adrian Hârlab. Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii echipei brașovean a lipsit motivat, acesta fiind plecat în concediu.
Lotul prezent la reunire: Câșlariu, Botiș, D. Șerban – Stoica, Crihan, Mihăilă, Andrieș, Enache, Mitrică, Moldovan, Tenică, D. Spătaru, Moroie.

Primul test al verii

După doar două antrenamente, jucătorii echipei brașovene vor juca astăzi primul amical al verii. Cei de la ACS Kids Tâmpa vor juca astăzi, la Tărlungeni, de la ora 10.30, un meci amical cu Metaloglobus București (L2), echipă antrenată din această vară de Nicolae Grigore, fostul mijlocaș al lui FC Brașov. La gruparea bucureșteană evoluează și Vadim Covalciuc, jucător împrumutat de Kids Tâmpa.

Programul meciurilor amicale

- Advertisement -

ACS Kids Tâmpa- Metaloglobus București (Liga a 2-a – 7 iulie)
ACS Kids Tâmpa -ACS Prejmer (Liga a 4-a – 10 iulie)
ACS Kids Tâmpa- Unirea Slobozia (Liga a 2-a – 12 iulie)
ACS Kids Tâmpa- KSE Tg. Secuiesc (Liga a 3-a – 17 iulie)
ACS Kids Tâmpa -Progresul Spartac București (Liga a 3-a – 24 iulie)

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE