8 C
Braşov
AcasăSportRămân doar cu pantele: „New FC Brașov“. Interzis pe terenul CSN...

Rămân doar cu pantele: „New FC Brașov“. Interzis pe terenul CSN din Poiana Brașov

Autor: Adi MARICA

l Elevii lui Ilie Stan au început ieri cantonamentul din Poiana Brașov cu mai multe serii de alergări
l Echipa nu se va putea antrena însă pe terenul CSN din Poiana Brașov pentru că acesta este rezervat pentru sportivii calificați la JO de la Tokyo

Pe repede înainte, Ilie Stan a rezolvat un cantonament de șase zile la un hotel de patru stele din Poiana Brașov. După haosul organizatoric de la amicalul cu CSC Șelimbăr, jucătorii brașoveni au avut parte și de o surpriză plăcută. Astfel, delegația brașoveană a urcat în Poiana Brașov cu un autocar pus la dispoziția echipei pe durata stagiului de pregătire.


Nu au acces pe terenul din Poiana Brașov

Ajunși în Poiana Brașov, fotbaliștii și antrenorii au avut parte și de o veste proastă. Astfel, Ilie Stan a fost informat că echipa nu se poate pregăti pe terenul Complexului Sportiv Național (CSN )din Poiana Brașov. Baza sportivă este rezervată în totalitate pentru sportivii olimpici care vor merge la Jocurile Olimpice la Tokyo. MTS și COSR au decis ca până la data de 19 iulie, în baza sportivă să intre doar olimpicii. În aceste condiții, Ilie Stan este nevoit să-și regândească planurile de antrenamente din această săptămână. Cum Ilie Stan este un antrenor care pune mare accent pe pregătirea fizică, jucătorii au avut parte ieri de mai multe serii de alergare pe traseele din Poiana Brașov.

4 jucători noi în cantonament

În cantonamentul brașovenilor a ajuns ieri și Horia Popa, căpitanul lui ACS SR Brașov, dar și mijlocașul Iulian Roșu de la Gloria Buzău, atacantul sârb Stefan Visic, cel care a jucat preț de 20 de minute în amicalul de săptămâna trecută cu Rapid și portarul Cezar Lungu (ex Chiajna și Petrolul). Duminică, la finalul stagiului de pregătire, este programat un meci amical cu Olimpic Zărnești (L4), echipă antrenată de Mihai Stere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE