11.3 C
Braşov
AcasăMagazinDrame neștiute: Artiști care trăiesc în durere

Drame neștiute: Artiști care trăiesc în durere

l Problemele de sănătate nu i-au împiedicat să ajungă celebri și bogați

Sunt celebre, bogate și iubite de o lume întreagă, dar puțini cunosc dramele prin care aceste vedete trec, odată ce luminile refrectoarelor se sting. Johhny Depp e aproape orb, Lady Gaga trăiește în durere, iar Meryl Streep abia respiră.

Motivul pentru care Johnny Depp poartă ochelari de soare tot timpul

Multă lume crede că actorul poartă ochelarii de soare drept accesoriu, însă adevărul este destul de trist-faimosul actor are mari probleme cu vederea.
Johnny Depp a dezvăluit într-un interviu pentru Rolling Stone că este „orb ca un liliac”. „Totul este pur și simplu foarte, foarte încețoșat. Nu am avut niciodată o vedere bună”, a spus el. În vârstă de 58 de ani, marele actor spune că nu poate vedea cu ochiul stâng și cu cel drept poate vedea doar câțiva centimetri în față. Depp a fost nominalizat la 10 Globuri de Aur, câștigând unul pentru cel mai bun actor pentru Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street în 2007, și a fost nominalizat la trei premii Oscar pentru cel mai bun actor, printre alte distincții.

Lady Gaga trăiește în durere


Cântăreața și compozitoarea americană Lady Gaga a dezvăluit că suferă de fibromialgie, o afecțiune pe termen lung care poate provoca dureri la nivelul mușchilor și oaselor din tot corpul. „Îmi doresc să ajut la creșterea gradului de conștientizare și să conectez oamenii care o au”, a scris pe Twitter după documentarul Gaga: Five Foot Two a fost lansat pe Netflix în 2017. Pe lângă durerea generalizată, persoanele cu fibromialgie pot avea, de asemenea, o sensibilitate crescută la durere, oboseală și rigiditate musculară. Deși fibromialgia este dificil de tratat, medicamentele, terapia și schimbările în stilul de viață pot ajuta la ameliorarea unora dintre simptome. Artista în vârstă de 35 de ani a mai împărtășit încercările sale de tratament pe Twitter: „Credeam că gheața ajută la fibromialgie. M-am înșelat. O înrăutățește. Căldura este mai bună. Pătură electrică încălzită, saună cu infraroșu, băi Epsom”.

Meryl Streep nu poate respira

Actrița americană Meryl Streep este artista cu cele mai multe nominalizări la Oscar din istorie (Kramer vs Kramer, Sophie’s Choice, Out of Africa, The Devil Wears Prada, The Iron Lady), dar, deși s-ar putea să nu observați, are o deviație gravă de sept – o punte nazală strâmbă. Problema poate afecta respirația și somnul, dar poate fi operată. Cu toate acestea, deoarece operația i-ar putea afecta vocea, pe care se bazează atât de mult pentru munca sa, Streep a decis să nu o facă. „Toată lumea încearcă să arate într-un fel de tip „cookie-cutter” și, de fapt, oamenii care arată diferit sunt cei care ies în evidență. Obișnuiam să-mi urăsc nasul. Acum, nu mai fac asta”, a declarat Streep într-o conversație cu profesoara Barbara Klinger după ce a primit o diplomă de doctor honoris de la Universitatea Indiana în 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE