14.8 C
Braşov
AcasăMagazinAlain Delon, confesiuni șocante: „Am fost abuzat“

Alain Delon, confesiuni șocante: „Am fost abuzat“

Celebrul actor francez Alain Delon, acum în vârstă de 85 de ani, a acordat un interviu televiziunii TV5 Monde și care a fost difuzat la sfârșitul săptămânii trecute. Unul dintre subiectele discutate în interviu a fost abuzul sexual din lumea cinematografiei, un subiect dezbătut aprins mai ales în Statele Unite ale Americii. Alain Delon a mărturisit că a văzut multe astfel de lucruri, iar el, la rândul lui, a fost un fel de victimă a acestui fel de abuz.
„Am făcut, nu știu câte filme, cu toate vedetele. Am fost agresat, am agresat și eu pe unii, dar era normal. Era viață, nimic altceva”, a comentat el.
În continuare, Alain Delon a subliniat că a fost agresat: „Am fost, da. Dar acest cuvânt nu este cu adevărat valid. M-am enervat puțin la acea vreme, dar nu am fost hărțui“.Alain Delon își amintește în special că bărbații „mult mai în vârstă” i-au făcut avansuri când era „mult, mult mai tânăr”. În acest interviu, el a mai mărturisit și că celebra Edith Piaf a încercat să-l bage în patul ei de mai multe ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE