28 C
Braşov
AcasăStiri Brasov„Comunicat ofuscat și mincinos” / Deputat USR de Brașov: ”Săptămâna viitoare ...

„Comunicat ofuscat și mincinos” / Deputat USR de Brașov: ”Săptămâna viitoare voi invita eu șefimea CJ să dea niște răspunsuri”

l Mostră de ”politicianism ieftin”

Deputatul USRPLUS Tudor Benga continuă disputa cu conducerea Consiliului Județean Brașov în legătură cu modul în care decurg lucrările de construcție ale aeroportului de la Ghimbav și a felului în care sunt cheltuiți banii publici pentru această investiție. Reamintim că în urmă cu ceva timp, Benga a cerut conducerii CJ să prezinte documentele care au stat la baza deciziei privind turnul de control al viitorului aeroport, despre care președintele Adrian Veștea spune că cea mai bună variantă este cea de ”turn virtual”.
Benga susține că nu a fost prezentat nimănui niciun document oficial în legătură cu această decizie, nici măcar consilierilor județeni care trebuie să aprobe cheltuielile în vederea finalizării lucrărilor la viitorul aeroport. Din acest motiv, consilierii județeni USR PLUS s-au abținut de la vot săptămâna trecută atunci când conducerea Consiliului Județean a supus spre aprobare o rectificare bugetară prin care erau luați bani de la reparațiile unui drum județean și dați pentru finanțarea în continuare a aeroportului. Useriștii susțin că nu văd unde este urgența pentru o astfel de decizie și că ei au solicitat documente explicative care să arate de ce este nevoie de aceste sume pentru aeroport. Ca urmare a acestor „cereri useriste”, partenerii de guvernare de la PNL Brașov i-au acuzat că se împotrivesc finalizării obiectivului de investiții și i-au ironizat ca fiind experți de Facebook. Ca urmare, deputatul Benga își exprimă, într-o postare pe Facebook, îndoielile cu privire la capacitatea coaliției aflate la putere (din care și USRPLUS face parte) de a face o reală reformă administrativă și politică, acuzându-i pe colegii din PNL de „politicianism ieftin”. Postarea deputatului brașovean, mai jos:
„Nu știu exact care-i dinamica electorală din interiorul PNL-ului în prag de congres, dar două mostre de politicianism ieftin din ultimele 24 de ore îmi confirma scepticismul vis a vis de abilitatea coaliției de a livra reformă autentică. Pe de o parte premierul Cîțu, într-un exercițiu de înfoială internă de partid anunță că PNL va susține exclusiv candidați PNL la sectoarele Bucureștiului. Foarte frumos, atâta doar că distinșii colegi senatori peneliști ai premierului tocmai au votat săptămâna asta împotriva alegerilor pentru primari în două tururi ceea ce aruncă în derizoriu toată retorica anti-pesedistă proferată luni de la tribuna Parlamentului de către primul-ministru.“

„Comunicat ofuscat și mincinos”

Deputatul brașovean continuă: „Pe de altă parte, la Brașov, echipa PNL de la CJ aruncă în spațiul public un nou comunicat de presă ofuscat și mincinos, acuzând USRPLUS că s-ar opune proiectului aeroportului. Un neadevăr cât casa, presărat din nou cu glumițe de șmecherași de Dâmbovița, cum că librarii să vorbească despre cărți, pomicultorii despre livezi, și oengistii despre animale fără stăpân, referințe directe la mine și colegii mei consilieri județeni. N-o să intru în concurs de bășcălie cu Vestea și băieții dar îi sfătuiesc să-și facă riguros temele fiindcă indiferent câte poze postează ei pe FB aeroportul e deocamdată tot neterminat și termenele amânate și răs-amanate se tot adună. N-o să vorbesc eu în numele consilierilor județeni USRPLUS, au făcut-o ei deja și au explicat cât se poate de clar toate detaliile. USR Brașov a susținut tot timpul proiectul aeroportului și o va face în continuare așa cum am făcut-o și eu și o voi face în continuare. Însă aroganța supremă cu care conducerea penelista a CJ Brașov tratează întrebări legitime precum și lipsa completă de respect față de contribuabilul brașovean trebuie să înceteze.”

Discutăm săptămâna aceasta, cu date clare!

Deputatul USR își încheie mesajul cu promisiunea unor dezvăluiri interesante: „Nu trebuie să fi academician doctor ca să înveți să pui întrebările corecte. Iar întâmplarea face că între timp mi-a răspuns și mie Eurocontrol-ul iar săptămâna viitoare voi invita eu șefimea CJ să dea niște răspunsuri. Fiindcă situația pe turnuri virtuale la nivel european nu e nici pe departe așa de simplă cum au prezentat-o ei și este timpul să discutam mai concret pe date clare primite de la Eurocontrol.”

1 COMENTARIU

  1. După Autocontrol ar trebui să vină aia cu brățările…
    Azi 05.07.2021 am trecut pe la aeroport si culmea !..nu era nimeni decat paza si câinii…nu lucrează nimeni!!..
    Atentie !!..lăsați mașina în parcare la ica…ca drumul de acces e praf..adică nu e!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Prosteala de politruc on Iarbă de un metru? „A plouat mult!”