6.4 C
Braşov
AcasăSport”New FC Brașov”. Locul obținut de Corona Brașov în Liga a...

”New FC Brașov”. Locul obținut de Corona Brașov în Liga a 2-a a fost cedat de Consiliul Local către FC Brașov – Steagul Renaște

În ședința CL Brașov de astăzi, consilierii locali au votat proiectul de hotărâre privind cesionarea dreptului de participare în Liga a 2-a a 2-a de la Corona Brașov către Asociația Clubul Sportiv FC Brașov Steagul Renaște. Și grupele de copii și juniori vor trece la noua structură fotbalistică. „Art.1. – Se avizează favorabil cesionarea cu titlu definitiv și gratuit, de către Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov, a dreptului de participare în Liga a 2-a, obținut prin merit sportiv de către echipa de fotbal seniori a Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov secția Fotbal, către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.
Art.2.- Se avizează favorabil transmiterea activității fotbalistice aferente grupelor de seniori, copii și juniori U19, U17, U15, U13 și U11 de la secția de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.    

Art.3.- Se avizează cedarea/preluarea tuturor activelor și pasivelor ce decurg din cesionarea dreptului de participare în Liga a-II-a a clubului CSM CORONA BRAȘOV către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște“, a fost proiectul votat în ședința de astăzi a CL.

„Săptămâna viitoare într-o ședință de îndată este posibil să venim cu hotărâri în ceea ce privește demersul nostru de înființare a FC Brașov. Dosarul va fi depus la FRF la începutul săptămânii viitoare . Suntem în grafic, actele au ieșit de la Judecătorie, astfel că ne-am încadrat în calendarul propus în urmă cu o lună“, a spus primarul Allen Coliban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE