0.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovBrașoveancă în vârstă de 82 de ani, escrocată de 130.000 ...

Brașoveancă în vârstă de 82 de ani, escrocată de 130.000 de euro prin metoda ”accidentul”

Pensionara în vârstă de 82 ani din municipiul Brașov a primit un telefon de la o persoană necunoscută care i-a povestit femeii că fiul său ar fi provocat un accident rutier grav, în urma căruia a rezultat o victimă, ce necesită intervenții chirurgicale urgente în străinătate pentru care este necesară plata unei sume de bani.

Speriată de situația în care se putea afla fiul ei, femeia i-a dat unui bărbat suma de aproximativ 130.000 euro, pentru a rezolva situația. Ulterior și-a dat seama că a fost înșelată și a anunțat poliția. În urma activităților operative desfășurate, polițiștii au identificat autorii ca fiind 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 27 ani și 33 ani din județul Constanța. La data de 14 iunie, polițiștii brașoveni, împreună cu specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, au executat 4 mandate percheziții în urma cărora au fost depistate persoanele bănuite în cauză.

De asemenea, au fost ridicate atât sume de bani și bunuri, precum și un autoturism, despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi fost achiziționat cu bani proveniți din săvârșirea infracțiunilor. În baza dovezilor administrate, cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE