6.9 C
Braşov
AcasăMagazinRecunoști a cui este această frumoasă domnișoară?

Recunoști a cui este această frumoasă domnișoară?

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu și a lui Consuelo, Adriana, a împlinit 15 ani și s-a transformat într-o adolescentă foarte frumoasă, iar fostul fotbalist i-a transmis un mesaj emoționant, alături de o fotografie cu ei doi.
„La mulți ani, prințesă. Nu pot descrie în cuvinte cât de mult te iubesc…15 ani”, a scris Adi Mutu.
„La mulţi ani prinţesă! Ai devenit chiar cea mai frumoasă domnişoară! Te iubesc”, i-a transmis și Sandra, actuala soție a fotbalistului.
„Te iubesc prințesă”, a scris bunica fetiței, mama lui Adrian Mutu.
Adolescenta seamănă mult cu mama ei, moștenindu-i trăsăturile fine și ochii căprui. Adi Mutu este un tătic foarte mândru și a arătat asta și pe conturile de pe rețelele sociale. În urmă cu trei săptămâni a fost ziua Mayei, fiica cea mică a lui Adi Mutu, care a împlinit 13 ani.

Adrian Mutu are 4 copii din trei căsnicii: „Țin legătura cu toți copiii. Și ei între ei vorbesc”

Fotbalistul are două fete cu Consuelo, Adriana și Maya, care locuiesc împreună cu mama lor în Italia. El mai are doi băieți, dintre care unul cu Alexandra Dinu, pe nume Mario, iar Tiago este fiul briliantului alături de Sandra. Cu toate că nu este aproape de toți copiii săi, Adi Mutu ține legătura cu ei și chiar a dezvăluit, la un moment dat, că au împreună un grup în care și aceștia vorbesc între ei, scrie playsport. Mario are 18 ani, Adriana 15, Maya 13, iar băiatul cel mic, Tiago are 4 ani și s-a născut în 2017. „Ţin legătura cu toţi copiii mei. Şi ei între ei vorbesc. Avem un grup pe whatsapp. Chiar râdeam cu soţia, pentru că, fiind pe fusuri orare diferite, m-am trezit într-o dimineaţă cu 494 de mesaje pe Whatsapp. Numai din grupul cu Mario, Adriana şi Maya.”, spunea Adrian Mutu, în urmă cu doi ani.
Adrian Mutu și Sandra s-au căsătorit la începutul anului 2016, pe o plajă din Cuba. El a mai avut două căsnicii care au eșuat. Prima cu Alexandru Dinu și a doua cu Consuelo Matos, din toate trei căsniciile având în total patru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE