11.3 C
Braşov
AcasăMagazinCe surpriză colosală i-a pregătit Dariei: Romică Țociu, tată generos

Ce surpriză colosală i-a pregătit Dariei: Romică Țociu, tată generos

l „Face lucrurile aşa cum trebuie!”

Romică Ţociu se pregătește de un chef de proporții: majoratul fiicei. Celebrul actor a povestit despre Daria, care îi moștenește pasiunea pentru actorie: „Anul viitor, ea va pleca în America, pentru studii!”. „A luat tot ce e mai bun şi de la mine, şi de la maică-sa, Nicoleta. Sincer, nu ştiu să vă spun, să pun în balanţă de la care dintre noi a împrumutat mai mult. Am o fată de nota zece. Eu am foarte mare încredere în Daria, fiindcă m-a convins deja că ştie foarte bine ce vrea de la viaţă. Iar cel ce ştie lucrul acesta ştie şi cum să-şi ghideze viaţa, cum să şi-o creioneze!”.
Romică Ţociu își susține fata, în alegerea profesiei:„Anul viitor, după examenul de Bacalaureat, ştim deja asta, fiindcă ne-a anunţat, pleacă în America, să studieze actoria. Şi, desigur, tatăl va face tot ce trebuie pentru asta. Se va da de trei ori peste cap şi va vinde casa lui Cornel Palade, dacă va fi nevoie. A lui Palade fiindcă a lui e mai mare. O să vină şi o să stea cu noi, până o să-i cumpăr alta nouă!”, spune, cu umor, Romică.
Ţociu o laudă pe Daria, care acum își perfecționează limba engleză, pentru a face faţă viitoarelor provocări: “Cine ştie, poate voi apuca vremea în care vom urca amândoi pe aceeaşi scenă, în calitate de colegi, nu de fiică şi tată. Sau vremea în care ea mă va căra în spate! Are talent, sunt sigur. La voce nu e extraordinară, dar are atitudine, are expresie, are ceea ce-i trebuie ca să urce pe scenă. Şi, încă ceva, face teatru de pe la şapte sau opt ani, după cum s-a ţinut şi de sport, fiind campioană naţională la dans de societate”.

La majorat, Daria Țociu va primi în dar o mașină

Daria Țociu încheie clasa a XI-a cu media generală 9,80: „Mai mult decât a adunat toată familia noastră până azi!”, se amuză Romică. Acesta este însă și un nou motiv, pentru părinții fetei, să-i ofere un cadou frumos. “Îi vom face cadou o maşină, la majorat. Nu va fi un bolid, ci o maşină potrivită pentru o domnişoară care face lucrurile aşa cum trebuie!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE