4.8 C
Braşov
AcasăSportVolei. În galben și albastru. Încă un pas în față pentru ACS...

Volei. În galben și albastru. Încă un pas în față pentru ACS Vulturii Braşov

Proiectul echipei de volei masculin ACS Vulturii Brașov se dezvoltă și dă speranțe mari că voleiul, un sport cu tradiție în oraș, poate renaște şi în viitor poate reprezenta cu succes orașul atât în competițiile interne cât și internaționale. După ce zilele trecute au obținut denumirea numele clubului, ACS Vulturii Brașov, şi au organizat un trial pentru a forma lotul de jucători, oficialii clubului au terminat şi manualul de brand şi ghidul pentru identitatea vizuală. „Săptămâna aceasta am făcut manualul de branding şi am întocmit la notar actele pentru înfiinţarea clubului. Manualul de branding este gândit în jurul culorilor galben și albastru, culori cu tradiție în voleiul brașovean, şi ne ajută să avem, pe lângă un nume, o imagine corespunzătoare”, a spus Iulian Stoian, președintele noului club.

Se caută sponsori

Oficialul a mai adăugat că el şi stafful au mai făcut un pas important, și anume negocierea salariilor cu cei selecţionaţi la trial. „În urma trialurilor de săptămâna trecută am negociat salariile viitoare cu cei pe care i-am selecţionat. Majoritatea sunt tineri care urmează să termine liceul, aşa că am demarat discuţii cu Universitatea Transilvania pentru a vedea ce oportunităţi de studii le putem oferi”. Iulian Stoian anunță că în perioada imediat următoare va fi gata şi mapa de prezentare pentru sponsori, şi trage speranţe că va găsi deschidere în mediul de afaceri braşovean şi că în scurt timp va şti şi cine sunt cei care vor susține acest vis. „Mai este puţin de lucru la prezentarea pentru sponsori, iar de saptămâna viitoare sper să începem discuţiile aplicate cu potențialii finanţatori. Ne bazăm pe mediul economic braşovean să susţină proiectul nostru. Ne bucurăm tare mult să vedem cum proiectul nostru voleibalistic avansează de la o săptamână la alta şi, astfel, ne apropiem de ceea ce o sa oferim braşovenilor: o echipă de volei care să îi reprezinte la nivel naţional şi de ce nu, chiar european, cu mândrie. Vrem să amintim pe aceasta cale că acest proiect este unul pornit din sufletele unor iubitori al voleiului şi că ne dorim să construim un club al braşovenilor, pentru braşoveni”, a mai declarat Iulian Stoian.

Patru membri fondatori
Cei patru fondatori ai Asociatiei Club Sportiv Vulturii Braşov, Iulian Stoian, Nelu Turcu, Adrian Pustiu şi Răzvan Burlacu, au semnat joi la notar actele pentru înfiiţarea clubului, urmând ca acestea să fie depuse în zilele următoare. ACS Vulturii Brașov va fi afiliată la FR de volei, iar echipa va putea fi înscrisă în Divizia A 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE