4.8 C
Braşov
AcasăSportVa juca în League One cu Bolton Wanderers: Brașoveanul Denis Politic ...

Va juca în League One cu Bolton Wanderers: Brașoveanul Denis Politic e refăcut după o accidentare gravă

Autor: Adi MARICA

l Talentatul mijlocaș brașovean este optimist și și-a trasat obiectivele pentru noul sezon: promovarea cu Bolton în Championship, dar și intrarea în circuitul echipei naționale U 21 a României

Mijlocașul brașovean Dennis Politic (21 de ani) este refăcut complet după o accidentare gravă care l-a ținut departe de gazon în sezonul recent încheiat. Coșmarul lui Dennis a început în luna august a anului trecut. În timpul unui amical, fotbalistul lui  Bolton Wanderers a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior. În septembrie 2020, brașoveanul a fost operat la o clinică din Anglia, iar recuperarea a fost de lungă durată astfel că a ratat întreg sezonul 2020-2021. „Pe 15 septembrie 2020 m-am operat, cei de la club s-au ocupat de tot , apoi am început drumul lung al recuperării. La mijlocul lunii mai am revenit la antrenamente și acum pot spune că sunt refăcut 100%. Mie tare dor de fotbal și sunt convins că voi reveni mai puternic e gazon“, a spus Dennis Politic pentru Monitorul Expres.

Vacanță la Brașov

Aflat în vacanță la Brașov, Politic respectă cu strictețe programul de pregătire impus de staff-ul tehnic al echipei al lui Bolton tuturor jucătorilor. „Eu revin de fiecare dată cu mare plăcere la Brașov. Orașul e neschimbat. M-am întâlnit cu antrenorul meu de la juniorii lui FC Brașov, Laurian Păun, și am depănat multe amintiri din acea perioadă. Pe 25 iunie începem pregătirea și vreau să fiu apt din toate punctele de vedere. Pentru noul sezon îmi doresc să revin în forță și să joc cât mai bine. Echipa a promovat în League One și mai mult ca sigur pentru acest sezon obiectivul va fi promovarea în Championship“, a spus fotbalistul brașovean care mai are contract cu Bolton până în vara lui 2022.


Vrea la echipa națională

Mijlocașul brașovean nu renunță la visul său, acela de a îmbrăca tricoul echipei naționale de seniori. „Am jucat la Naționala U 17, acum sper să intru în circuitul echipei U 21 a României și apoi să fac pasul la echipa mare a României. Totul este posibil în fotbal“, spune fotbalistul lui Bolton.

Cine este Dennis Politic

În vârstă de 21 de ani, Dennis Politic a început fotbalul la Codlea cu antrenorul Ionuț Necula. După câteva luni, Dennis a fost remarcat de antrenorul Lucian Păun și astfel jucătorul a ajuns la FC Brașov unde a jucat timp de patru ani. „Prin 2008 l-am văzut pe Denis, care juca la Codlea. Se vedea că are calităţi deosebite, astfel că l-am adus la FC Braşov unde am lucrat cu el până la începutul lui 2012 când am fost îndepărtat de la club”, spunea Laurian Păun.

Steven Gerrard de Brașov

În 2012, Dennis s-a mutat în Marea Britanie cu părinţii, care au renunţat la locurile de muncă din ţară pentru a fi alături de el. Mai întâi, Dennis a semnat cu Manchester United, apoi a ajuns la Bolton unde a și semnat primul său contract de jucător profesionist. „Când a ajuns în Anglia, Dennis a fost în teste şi la Liverpool şi Chelsea, dar cei de la Manchester United au fost cei mai insistenţi, iar părinţii jucătorului au decis că United este cea bună bună variantă. Ca stil de joc l-aş compara cu Steven Gerrard de la Liverpool”, spunea antrenorul care a lucrat cu Dennis la FC Brașov, Laurian Păun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE