4.7 C
Braşov
AcasăCititori(P) Vrei să îți iei o casă de vacanță? Iată 3 lucruri...

(P) Vrei să îți iei o casă de vacanță? Iată 3 lucruri care ți-ar face viața mai frumoasă

O casă de vacanță poate fi visul oricăruia, mai ales dacă viața ta de zi cu zi presupune multă agitație și oboseală. Astfel, poți avea oricând un refugiu când ai nevoie de o pauză de la programul aglomerat. În vremurile în care distanțarea socială este la ordinea zilei, o casă de vacanță îți poate da libertatea petrecerii zilelor libere în siguranță. Cumpărarea sau reamenajarea unei case de vacanță poate fi ocazia perfectă pentru a alege toate lucrurile pe care ți le-ai fi dorit acasă dacă ți-ar fi permis spațiul. Amenajată în jurul ideii de relaxare și răsfăț, aceasta ar trebui să aibă toate elementele care îți pot transforma o zi obișnuită într-una de vacanță.

Dacă ai deja o casă de vacanță sau plănuiești să îți cumperi una, află câteva lucruri pe care să le iei în calcul în reamenajare sau achiziționare. Până la urmă, ai nevoie să regăsești aici tot ce îți dorești să ai în orice vacanță.

Iată 3 lucruri care ar trebui să fie pe lista ta pentru o casă de vacanță de vis

1. O curte spațioasă. Poate ești tentat să alegi curtea cea mai mai mare, însă înainte de asta ia în calcul aspecte care pot deveni, pe termen lung, mult mai importante decât spațiul în sine. De exemplu, caută o curte care oferă un spațiu de discreție între proprietatea ta și vecini. În cazul în care acest lucru nu este posibil, optează pentru un gard viu care crește repede și care îți poate oferi intimitate de care ai nevoie în curte să te poți bucura în voie de zilele libere.

2. O baie de lux. Fie că alegi o baie spațioasă, cu finisaje deosebite, fie că alegi una cu aspect luxuriant, o baie spectaculoasă va face diferența în orice casă de vacanță. Ce poate fi mai relaxant decât să ai o cadă mare cu hidromasaj în care să te bucuri de liniște? Pe site-ul Sensodays găsești o mare varietate de căzi cu hidromasaj, potrivite pentru orice spațiu și pentru orice gust. Adaugă câteva plante luxuriante, aprinde câteva lumânări, ia-ți un pahar de șampanie și te vei simți ca în vacanță la tine acasă.

3. O zonă amenajată în exterior. Dacă un spațiu cu grătar ar trebui să fie nelipsit din orice curte, o zonă dedicată relaxării poate fi un adevărat răsfăț. Fie că optezi pentru un foișor, fie că amenajezi un loc în curte în care să ai o masă cu scaune sau chiar un balansoar sau un hamac, o astfel de zonă este esențială pentru relaxare. Așa poți profita de aerul curat alături de cei dragi, fie că ești la munte, fie că ești la mare.

Poate mai mult ca niciodată, oamenii simt nevoia să se retragă într-un loc liniștit unde să se poată bucura de un loc doar al lor. Indiferent că ai deja o casă de vacanță pe care vrei să o reamenajezi sau că intenționezi să investești într-una pe termen lung, alege tot ce ai nevoie să îți transformi visul de-o vacanță într-un acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE