AcasăComunicateComunicat de presă: FINALIZAREA IMPLEMENTĂRII PROIECTULUI „Capital de lucru Ecran Magazin SRL”

Data publicării: 31.05.2021

Ecran Magazin SRL, cu sediul în Municipiul Brașov, Strada De Mijloc nr. 104A, județul Brașov, anunță finalizarea implementării proiectului cu titlul „Capital de lucru Ecran Magazin SRL” proiect nr. RUE 3976 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Implementarea proiectului s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 29.03.2021, până la data de 28.05.2021.

Obiectivul proiectului a fost reprezentat de îmbunătățirea situației economice a societății Ecran Magazin SRL, a cărei activitate a fost afectată de criza provocată de pandemia COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
– menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,
– menținerea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, de la data acordării granturilor.

Valoarea totală a proiectului este de 207.025,185 lei, din care 180.021,90 lei grant și 27.003,285 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de contact:
George Horeangă
tel. 0770160291
ecranm@gmail.com
www.ecran.ro

Prosteala de politruc on Iarbă de un metru? „A plouat mult!”