3.6 C
Braşov
AcasăSport„Pensionarul“ Florin Iacob, fidel „Bătrânei Doamne“

„Pensionarul“ Florin Iacob, fidel „Bătrânei Doamne“

Autor: Adi MARICA

Portarul brașovean Florin Iacob (27 de ani) va continua și în sezonul viitor la UTA. „Pensionarul“ a semnat, ieri, un nou contract cu „Bătrâna Doamnă“ valabil până în vara lui 2022. „Am fost convins fără probleme să semnez noul contract. Totul este la superlativ, inclusiv din punct de vedere financiar. Sunt convins că sezonul viitor ne putem propune un obiectiv mai îndrăzneț. La UTA este potențial mare“, a spus Florin Iacob.La UTA, Florin Iacob a confirmat pe deplin așteptările, fiind portarul titular al echipei antrenate de brașoveanul Laszlo Balint.

Convocat la Națională pentru meciurile cu Georgia și Anglia

Mai mult, prestațiile bune din campionat l-au și propulsat la echipa națională a României. Iacob va trebuie să-și amâne vacanța pentru că se află în lotul României pentru amicalele cu Georgia și Anglia.  „Când ești chemat la echipa națională nu te mai gândești la vacanță. Sunt pregătit să debutez în poarta echipei naționale, acum totul depinde de selecționerul Mirel Rădoi. Eu sunt pregătit din toate punctele de vedere ”, a spus Iacob.

„Este în primii trei portari din România“

Portarul crescut de FC Braşov a colaborat cu Laszlo Balint la Unirea Tărlungeni, FC Braşov, ASA Târgu Mureş, Sportul Snagov, Metaloglobus și acum la UTA. „Lucrez cu Florin Iacob din 2013, astfel că îl cunosc foarte bine. Este un băiat serios, care a crescut enorm în toți acești ani. Am crezut încă de la început în calitățile sale și iată că nu m-am înșelat. Sunt convins că acum a ajuns la maturitatea deplină pentru un portar bun de Liga I. Acum, zic eu, Iacob este în primii trei portari din România. Randamentul lui este unul pe măsură și dă siguranță echipei prin absolut tot ceea ce face“, spunea Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA, care a semnat și el recent prelungirea contractului pentru un sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE