6.7 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: Buget redus la Cetate Râșnov. Discuții și negocieri cu jucătorii...

Liga 3: Buget redus la Cetate Râșnov. Discuții și negocieri cu jucătorii și antrenorul Petre Lucian

Autor: Adi MARICA

l Jucătorii echipei râșnovene se află în vacanță și așteaptă plata salariilor restante

Cetate Râșnov s-a salvat de la retrogradare după un sezon de primăvară de excepție. În iarnă, echipa râșnoveană se afla pe locul 9 cu doar șase puncte. Petre Lucian a reușit să redreseze echipa, iar în cele 8 runde din 2021, Poverlovici și compania au obținut 18 puncte! Seria a 5-a s-a dovedit una echilibrată, iar cinci echipe au terminat campionatul cu același număr de puncte, 24! Cetate Râșnov s-a clasat pe locul 7, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4, Astra II. Imediat după meciul din ultima etapă, cel cu CSO Plopeni, scor 4-2, jucătorii au intrat în vacanță. Pentru viitorul sezon, bugetul clubului și implicit al echipei de fotbal a fost mult diminuat. Și în aceste condiții, oficialii echipei rămân optimiști.

Petre Lucian rămâne

S-au demarat negocierile cu antrenorul Petre Lucian pentru prelungirea contractului, iar cele două părți sunt foarte aproape să bată palma. Principala problemă la finalul campionatului au fost restanțele financiar, dar Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei, dă asigurări că acestea vor fi achitate în cel mai scurt timp. „Bugetul a fost aprobat și, până la sfârșitul lunii, vom plăti toți banii“, spune Mustață. Acesta este convins că Petre Lucian va continua ca antrenor la Cetate Râșnov. „Vom continua cu Petre Lucian antrenor. Încercăm să păstrăm nucleul de bază de jucători pentru că au reușit un retur de excepție. Ținând cont de unde am plecat în iarnă, din coada clasamentului și unde am ajuns, adică să terminăm campionatul la un pas de barajul de promovare, este ceva de neimaginat. În ciuda problemelor nu voi părăsi corabia la greu. Mergem înainte și sper să formăm o echipă competitivă și pentru sezonul viitor“, a pus Mustață.

Vară fierbinte

Urmează o vară fierbinte la Cetate Râșnov, cu runde de negocieri cu antrenorul și jucătorii pentru semnarea contractelor. Totul în condiții de austeritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE