3.6 C
Braşov
AcasăSportUn brașovean, antrenor la FCSB! Dinu Todoran, îndemnat de Marin Barbu ...

Un brașovean, antrenor la FCSB! Dinu Todoran, îndemnat de Marin Barbu să-l înfrunte pe Gigi Becali

l Marin Barbu  consideră că șansa lui Dinu Todoran  de a se impune pe  banca FCSB-ului este să-l înfrunte pe Gigi Becali

Brașoveanul Dinu Todoran (42 de ani) este noul antrenor al celor de la FCSB! Patronul lui FCSB a negociat cu mai mulți antrenori, printre care Marius Șumudică sau Nicolae Dică.

Alesul lui Gigi Becali

Dinu Todoran a fost însă alesul lui Gigi Becali, datorită credinței sale. „Am ales un antrenor cuminte, Dinu Todoran. Acum o lună discutasem cu el să vină la Academie. Când l-a sunat Mihai Stoica nu i-a răspuns și i-a dat mesaj că nu poate vorbi, că e la Biserică, că e sărbătoare. Atunci am zis să nu-l mai punem la academie, ci să-l punem antrenor la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană”, a declarat Gigi Becali la „Digi Sport Special”. Dinu Todoran a avut o scurtă experiență ca antrenor la CSM Slatina în Liga a 2-a la începutul acestui an, asta după ce mai antrenase scurte perioade pe FC Voluntari în Liga 1.

Barbu: „E posibil să îţi rupi gâtul“

Marin Barbu l-a sfătuit pe noul antrenor de la FCSB să îl înfrunte pe Gigi Becali pentru a câştiga respectul jucătorilor. „Trăim într-o lume în care facem ce vrem cu banii şi cu proprietăţile noastre. Gigi e băiat deştept şi îşi ia un antrenor începător şi ascultător. Să ştiţi că cei mai mulţi patroni se bagă la echipă, dar o fac discret. Gigi o face agresiv şi pe faţă. Toţi antrenorii mici care au plecat de la Gigi nu au mai prins nici echipe de „B”. În meseria de antrenor se urcă pe scară, gradat şi cu multă trudă. Dacă urci cu liftul, e posibil să îţi rupi gâtul. Dacă se rupe scara, te răneşti un pic şi se repară. Todoran, dacă vrei să ai respectul jucătorilor şi al lumii fotbalistice, înfruntă-l pe Gigi. Dacă nu, vei rămâne mic. Mult noroc şi curaj”, a scris Marin Barbu pe Facebook. Dinu Todoran a mai antrenat până acum la FC Voluntari, echipa U19 și prima formație, și la CSM Slatina în liga a 2-a, formație de care s-a despărțit în luna martie a acestui an.La nivelul primei Ligi, Dinu Todoran, care a obținut în acest an Licența Pro, a antrenat FC Voluntari în nouă partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE