6.9 C
Braşov
AcasăMagazinMihaela Rădulescu revine la PRO TV

Mihaela Rădulescu revine la PRO TV

Pentru grila de toamnă, la Pro TV se pregătesc o serie de producții în secret. De altfel, postul dorește să reia proiectele care au intrat în pauză din cauza pandemiei de coronavirus. Cum grila de primăvară este pe final, la fel și sezoanele noi din ”Românii au talent” și ”Las Fierbinți”, alte producții, cum ar fi, ”Șef sub acoperire”, ”Profu!” sau ”Imperiul leilor” s-au încheiat deja. Cel mai posibil este ca până la toamnă să se dea în reluare emisiunile prezentate de Cătălin Măruță, Cabral și Cove & Lora. Dar postul de televiziune pregătește emisiuni noi, iar una dintre surprizele sezonului o reprezintă un reality-show matrimonial ce se va numi ”Mireasa pe nevăzute”, ce este aproape gata de început, potrivit Click.ro.
De asemenea, tot un show nou pentru care acum se fac preselecții este ”Super Star România”, ce va înlocui emisiunea ”Vocea României”, și care o să aibă noi jurați. Se spune că Cezar Ouatu se va afla printre jurați, iar Mihaela Rădulescu i-ar putea fi colegă, de asemenea și Horia Brenciu. Apoi, se pregătesc și episoade noi din serialul ”Vlad”. De asemenea, și filmările pentru serialul ”Las Fierbinți” vor continua, deoarece acesta se apropie de sezonul cu numărul 20. O altă surpriză a grilei noi a postului va fi și sezonul doi al emisiunii ”Masked Singer România”, cu jurați noi. Un show care va reveni în grila de la Pro TV va fi cunoscutul show de cooking, ”MasterChef România”, cel mai probabil cu chefi noi. În prezent, se fac preselecții pentru aceste producții, se fac decoruri și se pun la cale ultimele detalii. De menționat este că singura necunoscută o reprezintă show-ul ”Ferma”, care nu se știe dacă se mai face în acest an.

Mihaela Rădulescu, mesaj pe Instagram în ziua în care Dani Oțil s-a căsătorit

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai în vogă vedete de la noi. În viața personală, aceasta s-a iubit cu prezentatorul Dani Oțil, care s-a căsătorit în acest weekend cu Gabriela Prisăcariu. Mihaela Rădulescu a postat un mesaj pe Instagram, chiar în ziua în care el s-a căsătorit.
„Asta este pentru cei care cred că au parte de o zi proastă… Zâmbește oamenilor triști, nervoși sau singuri. Adună când vezi gunoi în iarbă. Plantează un copac sau o plantă. Refuză să mai folosești paharele din plastic. Donează sânge. Petrece măcar o oră la un orfelinat sau la un centru de bătrâni. Fă o mică donație. Gândește-te cât de norocos ești chiar în acest moment, cu lucrurile pe care le ai acum în jurul tău. Nu mai ai cum să te simți la fel de mizerabil după ce faci un bine celor din jurul tău sau naturii sau… chiar ție”, a fost mesajul postat de Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE