8.6 C
Braşov
AcasăCititori(P) Prietenii tăi se pregătesc de un city break în Brașov? Ce...

(P) Prietenii tăi se pregătesc de un city break în Brașov? Ce să nu omiți să le spui despre orașul tău!

Brașovul se află în topul celor mai remarcabile orașe din România. Aerul montan, stilul medieval, drumețiile, arhitectura, restaurantele faine sunt doar câteva motive pentru care merită să fie vizitat acest oraș.

Dacă ai prieteni, rude, cunoștințe care vor să viziteze Brașovul, nu uita să incluzi aspectele de mai jos pe lista lor de vizitat.

De ce merită să vizitezi Brașovul?

Munții oferă o atmosferă remarcabilă

Brașovul este în apropiere de munte și de pădure și oferă localnicilor și turiștilor multe trasee montane pentru o drumeție cu prietenii sau cu familia. Destinații precum Pietrele lui Solomon, Drumul Vechi al Poienii sau Pe Tâmpa nu trebuie excluse de pe listă.
Muntele Tâmpa este unul dintre simbolurile orașului și cel mai înalt punct al orașului. Poți ajunge pe vârf cu telecabina și poți admira o priveliște către cele mai semnificative repere din Brașov. Ulterior, poți vizita Poalele Tâmpei și Aleea de Sub Tâmpa care sunt un spațiu de perfect pentru o plimbare în natură. Aerul curat și peisajul sunt deja destule motive pentru care merită să petreci timp acolo.
Dacă ești adeptul sporturilor de iarnă, Poiana Brașov este destinația perfectă. Există o varietate de activități pe care le poți face iarna la Brașov de la snowboard, la ski, la urcatul cu telecabina. Turiștii pot închiria echipament, iar cei care sunt începători, pot apela la un instructor de acolo.

Arhitectura glorioasă te duce în altă lume

Biserica Neagră este unul dintre cele mai reprezentative monumente de arhitectură gotică din România. Iubitorii de arhitectură și istorie nu pot omite să viziteze acest monument. De asemenea, în Biserică se organizează periodic concerte de orgă.
Turnul Alb şi Turnul Negru sunt două obiective turistice care nu pot fi omise. Ele reprezintă aspecte importante din istoria Brașovului: cele două turnuri erau punctele de apărare ale orașului în trecut. Se organizează periodic expoziţii şi alte evenimente în interiorul lor.
În Depresiunea Brașovului poți face o plimbare pe Strada Republicii. Acest bulevard atrage anual mii de turiști, pentru că este un loc de plimbare preferat atât de aceștia, cât și de locuitorii orașului. Poți admira arhitectura locală și te poți bucura de un spațiu comercial în aer liber în același timp.
Cetatea Braşovului sau Cetățuia era în trecut o fortăreaţă cu rol de apărare, dar acum este un obiectiv turistic neapărat de vizitat. Oferă o panoramă inedită asupra oraşului.

Să nu uităm de mâncare

Dacă îți plac mâncărurile ardelenești tradiționale, orașul îți oferă mai multe opțiuni de restaurante cu specific tradițional, atât în oraș, cât și în Poiana Brașov.
Dar dacă vrei să rămâi acasă într-o seară, sau nu ai chef să ieși din oraș, poți comanda o pizza din Brașov numai bună pentru cină. PizzaPazza.ro oferă o varietate largă de pizza bazată pe rețete tradiționale.
Acestea sunt doar câteva aspecte de notat pe listă. Dar Brașovul este mult mai mult. Există o grămadă de alte locuri de vizitat prin oraș pe care merită să le descoperi singur.

Pizza Pazza
Kogălniceanu – Victoriei FN Pasaj Rainbow
Judetul Brasov Oras Brasov
Telefon: +40268331316
+40722566299
email: contact@pizzapazza.ro
web: https://pizzapazza.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE