8 C
Braşov
AcasăSportBaraj 1, Liga 2: ACS SR Brașov, meci de totul sau...

Baraj 1, Liga 2: ACS SR Brașov, meci de totul sau nimic la Colonești

l Elevii lui Liviu Nicolae vor juca sâmbătă, la Colonești, meciul retur al primului baraj pentru Liga a 2-a
l Chiar dacă oltenii pornesc cu prima șansă, stegarii sunt deciși să dea totul pentru calificarea în finala barajului

ACS SR Brașov va juca sâmbătă, la Colonești, manșa retur a disputei cu Vediţa, din prima fază a barajului de promovare în Liga 2. Cei de la Vedița pornesc cu avantajul victoriei de la Brașov (1-0), dar brașovenii au demonstrat în acest sezon că joacă mai bine în deplasare meciurile cu miză. Un dezavantaj pentru elevii lui Liviu Nicolae este terenul de la Colonești, mai bine spus un maidan pentru că toate echipele care au jucat acolo s-au plâns de starea proastă a terenului.

Liviu Nicolae: „Nu avem ce pierde“

Antrenorul brașovenilor, Liviu Nicolae, spune că jucătorii vor da totul pe teren pentru a obține calificarea în finala barajului de promovare în Liga 2. Livii Nicolae a avut discuții individuale, dar și de grup cu jucătorii, iar mesajul transmis a fost unul de încredere. „După primul joc s-a văzut că Vediţa Coloneşti este o echipă arţăgoasă, care depune mult efort. Băieţii au avut o atitudine bună în meciul tur, dar din păcate greșelile pe care le-am făcut ne-au luat din încredere şi entuziasm. Am discutat cu jucătorii și au înțeles că nu avem ce pierde. Din contră, avem doar de câștigat din acest joc. Astfel de partide cum sunt cele din baraj sunt benefice pentru jucătorii noştri. Ei pot creşte în valoare și pot căpăta încredere. Vom merge la Colonești şi vom da tot ce avem mai bun. Chiar nu mai e nimic de pierdut. Am mai trecut prin astfel de momente, iar băieții au arătat caracter, ambiție și motivaţie. Totul depinde doar de noi. Mergem deciși să câştigăm”, a declarat Liviu Nicolae.

Iulian Tameș: „Nimic nu este decis“

De cealaltă parte, Iulian Tameș, antrenorul secund al celor de Vedița, este precaut în declarații. „Va fi un meci foarte greu, chiar dacă noi pornim cu avantajul victoriei de la Brașov. Nimic nu este decis după prima manșă. Calificarea în finala barajului se joacă și sunt convins că brașovenii vor veni motivați și încrezători. Acum rămâne de văzut ce strategie vor avea cele două echipe și va conta mult și forma de moment a jucătorilor. Aici a plouat destul de mult, astfel că suprafața de joc a avut de suferit “, a spus Tameș, care a precizat că nu se confruntă cu probleme de lot pentru meciul de sâmbătă. Meciul retur din primul baraj pentru Liga 2 dintre Vedița Colonești și ACS SR Brașov se va disputa sâmbătă, de la ora 17.30, pe stadionul „Mircea Stan“ , arenă care poartă numele antrenorului principal, nimeni altul decât fiul primarului din Colonești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE