7.7 C
Braşov
AcasăMagazinLovire și alte violențe: Agresoarea designerului „Visuri la Cheie“- un an și...

Lovire și alte violențe: Agresoarea designerului „Visuri la Cheie“- un an și 3 luni închisoare

l Cristina Joia are probleme cu respirația

Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie” (PRO TV), are nevoie de o nouă operație, cea de-a treia, la nivelul feței, după incidentul de acum șase luni, când a fost lovită de o femeie într-un supermarket din Capitală. „Cristina nu respiră bine, are probleme la nara stângă. Își mai retușează pozele postate pe rețelele sociale, dar cu greu poate acoperi cicatricile, nici fondul de ten și nici pudra nu prea ajută”, au spus apropiații victimei.

Cristina Joia, problemă permanentă după episodul violent

În fotografiile postate pe Internet, Cristina Joia, căreia agresoarea i-a spart piramida nazală, pare că arată impecabil, însă apropiații spun că muncește greu la machiaj ca să mascheze cicatricile de la nivelul feței. Surse apropiate designerului au dezvăluit că, în ciuda celor două intervenții chirurgicale la nas, Joia mai are nevoie de o operație, pentru a scăpa și de cicatricile pe care nu le poate masca cu niciun fard:
„Cristina nu respiră bine, are probleme cu nara stângă, destul de mari, sperăm să le rezolve cât de repede posibil. Până acum a avut două intervenții la nas, însă nu sunt suficiente pentru că urmează cât de curând și cea de a treia, pentru a scăpa de cicatricile foarte mari. Își mai retușează ea pozele postate pe rețelele sociale, ca să pară cât de cât bine, dar nu este. Nu poate acoperi acele cicatrici nici cu fond de ten, nici cu pudră”.
Totodată, apropiații acesteia ne-au mai mărturisit că vedeta este surprinsă de atitudinea indiferentă a femeii care i-a distrus fața: „Cristina își dorește foarte mult ca femeia care i-a făcut atât de mult rău să conștientizeze gravitatea faptelor, căci pare împăcată cu tot ce a făcut, deși nu are probleme psihice. Agresoarea are trei copii, pe care îi crește singură”.

Cristina Joia, nemulțumită de sentință. Va face recurs?

Designerul emisiunii „Visuri la Cheie”, Cristina Joia, este nemulțumită de sentința dată marți de magistrați în procesul intentat agresoarei Ștefania Nicoleta Andrei. Femeia a fost condamnată la 1 an și trei luni de închisoare cu suspendare pentru acuzația de lovire și alte violențe. „Obligă inculpatul Andrei Nicoleta Ștefania să achite suma de 10.000 de euro, în echivalent în lei, la data plății, către partea civilă Joia Narcisa – Cristina, reprezentând prejudiciu moral creat prin comiterea infracțiunii, precum și suma de 7.989,21 de lei, reprezentând prejudiciu material creat prin comiterea infracțiunii.În temeiul art. 274 alin. 1 din Codul de procedură penală obligă inculpatul la plata sumei de 3.000 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare față de stat, din care suma de 1.500 de lei reprezentând cheltuieli judiciare aferente fazei de urmărire penală”, se arată în sentință, care nu este definitivă . „Cristina se gândește însă să facă recurs, nemulțumită de decizia magistraților”, au spus surse din PRO TV.

A lovit-o cu un box sau o cheie

Incidentul a avut loc anul trecut, atunci când Cristina Joia a avut un conflict cu agresoarea, căreia i-a reproșat modul în care a parcat mașina, care fusese lăsată pe trecerea de pietoni. Victima a fost lovită puternic și s-a ales cu o fractură de piramidă nazală, având nevoie de operație de urgență. „M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față. M-am trezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică lovitura. Eu nu mi-am dat seama că ea avea ceva ascuțit aici (pe mână, n.red.) și am căzut jos. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, eram pe podea”, povestea Cristina Joia după incident. Jurnalistul PRO TV Ovidiu Oanţă a menționat, atunci : „A lovit-o în plină figură cu un obiect tare – nu e clar dacă un «box» sau cheie – zdrobindu-i nasul şi provocându-i o rană de câţiva centimetri. Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge şi aproape leşinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată. Poliţia a identificat agresoarea cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE