0.8 C
Braşov
AcasăMagazinCâți bani ar urma să primească copiii lui Bill Gates în...

Câți bani ar urma să primească copiii lui Bill Gates în urma divorțului părinților

Vestea că Bill și Melinda Gates vor divorța a venit ca un șoc pentru toată lumea. Cu toate acestea, copiii celor doi nu vor fi afectați financiar de separarea părinților.
După 27 de ani de căsătorie și un imperiu construit împreună, Melinda și Bill Gates divorțează. Surse apropiate familiei Gates susțin că cei trei copii ai cuplului ar urma să primească nu mai mult de 10 milioane de dolari fiecare, asta deși averea familiei este de aproape 130 de miliarde de dolari. Iar asta pentru că Bill Gates consideră că nu le-ar face un bine copiilor lui dacă le-ar lăsa sume impresionante de bani. Miliardarul a spus în repetate rânduri că își dorește să doneze cea mai mare parte din avere. Cu toate acestea, rămâne de văzut ce urmează să se întâmple cu banii în urma divorțului, pentru că toate bunurile se vor împărți la jumătate.
„După o mulțime de gânduri și multă muncă în relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei noastre”, a scris Bill Gates pe Twiter. „Am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în toată lumea pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă.Cerem spațiu și confidențialitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem călătoria în această nouă viață” , au declarat soții Gates.

Ce se întâmplă cu averea celor doi

Încă nu au fost dezvăluite detalii financiare ale divorțului, de aceea nu se știe exact ce se va întâmpla cu împărțirea averii celor doi. Chiar dacă nu vor mai forma o familie, Melinda și Bill Gates vor continua să conducă împreună fundația cu active de peste 50 de miliarde de dolari pe care o dețin împreună. Fondată în anul 2000, organizația de caritate s-a ocupat cu probleme de sănătate, dezvoltare și educație în America. Aceeași fundație a investit sume importante de bani pentru descoperirea și producerea unui vaccin anti-covid-19 și pentru cercetarea în tratamentul împotriva virusului care face ravagii în toată lumea.
„Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre”, au mai precizat ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE