8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovPercheziții la firme care ar fi vândut piese auto contrafăcute

Percheziții la firme care ar fi vândut piese auto contrafăcute

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au efectuat joi percheziții domiciliare și controale economice, într-un dosar penal ce are ca obiect de cercetare comercializarea de piese auto contrafăcute.
Perchezițiile au loc pe raza județelor Brașov și Buzău, la sediul social și punctele de lucru a două societăți comerciale.
Acțiunile se vor desfășura în patru locații, în urma acestora urmând a fi identificate și ridicate probe, respectiv piese auto contrafăcute, documente de proveniență, medii de stocare, totodată efectuându-se toate activitățile procedurale ce se impun, pentru stabilirea situației de fapt. Polițiștii vor pune în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov pentru a fi audiate. Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE