5.4 C
Braşov
AcasăMagazinRock-ul, pe agenda premierului Florin Cîțu: „Îmi este și mie dor ...

Rock-ul, pe agenda premierului Florin Cîțu: „Îmi este și mie dor să merg la concerte”

Premierul Florin Cîțu a mărturisit pe pagina sa de Facebook că îi este dor de un concert, de o cafea la o terasă sau de mare, alături de cuvinte fiind postate imagini de la un concert Metallica.
„Sunt câteva lucruri pe care cu toții le așteptăm pentru sezonul estival. Este clar că putem vorbi de fără mască pe plajă, de exemplu, fără mască dacă mergem la munte, în drumeție, etc. Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilități, să îi spunem aşa, pentru persoanele vaccinate. Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitatea de 100% cu persoane vaccinate. Vreau să ne reluăm activitățile de dinainte de pandemie cât mai repede. Îmi este și mie dor să merg la concerte, la mare sau să beau o cafea pe terasă, relaxat”, a spus Florin Cîțu.

Nu este prima oară când premierul vorbește despre cât de dor îi este de concerte. Când s-a vaccinat anti-Covid, Florin Cîțu a purtat un tricou cu Foo Fighters. „Ascult și Foo Fighters, ascult multă muzică, nu doar rock, sunt mai multe. Dar rock, da”, declara atunci premierul.
Marți, Florin Cîțu a spus că din 1 iunie s-ar putea renunța la mască pe plajă și că mai multe relaxări depind de reușita campaniei de vaccinare. „Se vede clar că accelerarea campaniei de vaccinare a avut un efect pozitiv și numărul de persoane infectate scade pentru că a crescut numărul persoanelor vaccinate. M-am uitat la București, Cluj, Timișoara, Constanța, cam toate sunt peste 20% rata de vaccinare, și dacă ne uităm la municipii Cluj-Napoca este la 34, Bucureștiul e la 30%, deci este clar că în orașe am reușit să avem un ritm puternic pe care trebuie să-l păstrăm. Aici este legătura directă între scăderea numărului de persoane infectate și creșterea ratei de vaccinare. Dacă atingem acele 5 milioane la 1 iunie vă spun că am putea să redeschidem mai mult lucrurile”, a spus Florin Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române