24.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovEvaluare gratuită post-COVID pentru stabilirea gradului de afectare cardiacă

Evaluare gratuită post-COVID pentru stabilirea gradului de afectare cardiacă

Tot mai multe studii sugerează că persoanele care s-au vindecat de COVID-19 pot prezenta diverse tipuri de afectare cardiacă, chiar și în cazul în care nu sufereau de nici o boală cardiovasculară anterior infectării. Acest lucru este valabil și pentru pacienții care au avut o formă ușoară de COVID-19.
Printre complicațiile cardiovasculare post-COVID-19 se numără miocardita, leziunile miocardice, aritmiile, sindromul coronarian acut, tromboembolismul venos. În cazul pacienților cu boală cardiovasculară preexistentă infectării cu SARS-CoV-2, complicațiile pot fi mai severe.
De aceea, pentru persoanele care au suferit orice formă de COVID-19, este indicată evaluarea stării de sănătate din punct de vedere cardiovascular. În acest sens, Spitalul de cardiologie privat din Brașov de pe Strada Școlii oferă pacienților un pachet complet de evaluare pentru a diagnostica la timp eventualele complicații și a adopta tratamentul potrivit.
Persoanele aflate în evidență cu boli cronice cardiovasculare beneficiază gratis de evaluare cardiovasculară în cadrul spitalului Clinicco Brașov.
Pachetul conține: consultație cardiologie, EKG, ecocardiografie, analize de laborator care indică riscul cardiovascular
Investigațiile se fac în regim de spitalizare continuă de 24 de ore.
Campania este gratuită pentru pacienții: cu antecedente de infarct miocardic, cu stent coronarian, cu insuficiență cardiacă, care au suferit intervenții de chirurgie cardiovasculară, purtători de defibrilator sau stimulator cardiac
Internarea se va face în baza unui test PCR COVID-19 negativ, nu mai vechi de 72 de ore. Oferta este valabilă cu bilet de trimitere către cardiologie de la medicul de familie sau medicul cardiolog
Campania se desfășoară până în 31 decembrie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Prosteala de politruc on Iarbă de un metru? „A plouat mult!”