24.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovCentrul de vaccinare de la Ghimbav se deschide în 8 mai, pentru...

Centrul de vaccinare de la Ghimbav se deschide în 8 mai, pentru localitate şi zonele limitrofe

De sâmbătă, 8 mai, se fac vaccinări anti-COVID şi la centrul special amenajat în oraşul Ghimbav. Acest centru de vaccinare este amenajat la sala de sport a Şcolii cu program I-IV („Şcoala mică” sau Şcoala germană din str. Şcolii nr. 7), unde sunt aşteptaţi locuitorii din Ghimbav, dar şi cei din unităţile administrativ-teritoriale limitrofe, anunţă primarul Ionel Fliundra. Vaccinarea se va face în baza unei programări care se poate face direct la centru, dar şi prin e-mail, la adresa relatiipublice@primaria-ghimbav.ro.
Direcţia de Sănătate Publică Braşov a avizat centrul de vaccinare de la Ghimbav încă de dinainte de Paşte, după ce, încă din luna martie, în contextul unei rate ridicate a cazurilor de infectare cu COVID-19, Primăria a solicitat o echipă mobilă de vaccinare. Ulterior, administraţia locală a amenajat centrul de vaccinare în sala de sport a şcolii.
Centrul de vaccinare de la Ghimbav va avea un singur flux, aici urmând să lucreze un medic și două asistente, un registrator, două persoane pentru pază şi o persoană pentru serviciile de curăţenie şi dezinfecţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Prosteala de politruc on Iarbă de un metru? „A plouat mult!”