7.5 C
Braşov
Acasă Sport (P) Competiția secundă a fotbalului german se apropie de final! Ce echipe...

(P) Competiția secundă a fotbalului german se apropie de final! Ce echipe din Bundesliga 2 au șansa să avanseze în prima ligă?

Ultimele meciuri din Bundesliga s-au jucat înainte ca toate competițiile de fotbal să își închidă porțile. Sezonul s-a reluat, rămânând de disputat celelalte partide, urmând ca pe 23 mai să se decidă câștigătorii primelor două locuri, ce vor avea ocazia să avanseze în prima ligă. Echipele din Bundesliga 1, care se clasează pe ultimele două poziții, sunt la un pas de retrogradare. Astfel, Hertha Berlin și Schalke 04, ocupantele locurilor 10 și 12 în sezonul 2019-2020, pot ajunge direct în liga 2.

Oare ce echipe scapă de liga a doua?

Clasamentul actual din Bundesliga 2 le poziționează pe Bochum și Greuther Fürth pe primele două poziții, cu doar 6 puncte diferență între ele. Bochum, ocupanta poziției 8 în sezonul trecut, are în prezent 31 de meciuri jucate, dintre care 19 câștiguri, 9 pierderi și 3 remize, iar Greuther Fürth, care a terminat anul trecut pe locul 9, are 30 de meciuri jucate, 15 câștigate, 6 pierdute și 9 remize. Cele două echipe se luptă cot la cot încă din sezoanele trecute pentru a avansa în Bundesliga.

Pe locul 3, cu 51 de puncte, se află Hamburg, iar dacă reușește să își mențină poziția, va trebui să joace un baraj pentru calificare cu echipa clasată pe locul 16 din Bundesliga. La un pas de baraj în sezonul trecut, după ce s-a clasat pe locul 4, Hamburg își dorește să ajungă în Bundesliga mare!

Karlsruher SC, echipa care în sezonul trecut a terminat pe a 15-a poziție, se află pe locul 8 în acest moment înfruntându-se pe data de 3.05 cu Fortuna Dusseldorf, ocupanta locului 5. Obținerea unui rezultat pozitiv îi poate da ocazia să se apropie de un baraj, dar specialiștii consideră că șansele sunt minime. Cotele actuale, oferite de Sportingbet.ro conform clasamentului din Bundesliga 2, favorizează câștigul echipei Fortuna Dusseldorf, cu o cotă de 1.87, în timp de Karlsruher are o cotă de 4.00. Urmărește îndeaproape site-ul, pentru că ele se pot schimba în orice moment, în funcție de rezultatele meciului și de performanțele jucătorilor.

Fortuna, prezentă în Liga 1 sezonul trecut a retrogradat, ajungând în liga secundă și are până în acest moment 30 de jocuri, dintre care 14 câștiguri, 9 pierderi și 7 remize. Pentru a avea o șansă să avanseze și să se reîntoarcă în Bundesliga 1, echipa de pe locul 4, Holstein Kien, ar trebui să piardă următoarele jocuri împortiva lui Sandhausen și St. Pauli, ocupantele locurilor 15 și 7.

Ultimele două echipe din Bundesliga 1 vor retrograda la finalul sezonului. Schalke 04 este una dintre ele, după ce a fost timp de 30 de ani în primul eșalon și vicecampioană a Germaniei, iar suporterii sunt dezamăgiți de acest rezultat. Echipa se clasează pe ultimul loc cu 21 de înfrângeri și doar 12 puncte.

Dacă ești un pasionat al fotbalului, ai cu siguranță câteva intuiții despre câștigători. Tu cine crezi că va trece mai departe în Bundesliga?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND DEMARAREA IMPLEMENTĂRII PROIECTULUI „Dezvoltarea și diversificarea serviciilor topografice ale FUNCIARA SRL prin achiziția unor echipamente și soft-uri performante”

Data publicării 06.05.2021 FUNCIARA SRL, cu sediul în România, Municipiul Brașov, Str. 15 Noiembrie, nr. 62, sc. B, ap. 17, județul Brașov, derulează în perioada...

Într-o arie naturală protejată: Cel mai mare urs din România, împușcat de un Prinț austriac

l Organizațiile Agent Green și VGT (Austria) condamnă uciderea ursului brun Arthur de către vânătorul de trofee, Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein l ONG-urile...

Cristian Macedonschi acuză: Restaurantele din Brașov „sunt ținute în mod abuziv închise”

l Asta în timp ce prefectul cere redeschiderea piscinelor acoperite Cristian Macedonschi, antreprenor în domeniul ospitalității și fost consilier local, spune că, de 10...

Evaluare gratuită post-COVID pentru stabilirea gradului de afectare cardiacă

Tot mai multe studii sugerează că persoanele care s-au vindecat de COVID-19 pot prezenta diverse tipuri de afectare cardiacă, chiar și în cazul în...

COMENTARII RECENTE