23.2 C
Braşov
AcasăCititori(P) 6 motive pentru care bărbații adoră să poarte boxeri

(P) 6 motive pentru care bărbații adoră să poarte boxeri

Confortul este o alegere automată pentru bărbați atunci când vine vorba de cumpărături pentru lenjerie de corp. Una dintre cele mai căutate lenjerie de corp este lenjeria intimă, deoarece o folosim zilnic și acest aspect nu este de neglijat. Războiul etern dintre chiloți sau boxeri de bărbați nu se va sfârși niciodată și ambii au milioane de adepți și detractori. Astăzi vom vedea câteva avantajele purtării boxerilor și câteva lucruri pe care ar trebui să le știți despre acest tip de lenjerie.

- Advertisement -

Boxeri pentru bărbați: o lenjerie de corp 100% confortabilă

Mai mult decât orice altă lenjerie intimă pentru bărbați, boxerii oferă un confort real în viața de zi cu zi. Nu comprimă părțile private, această soluție oferind o senzație totală de libertate și ușurință. Pentru a fi cât mai confortabili, boxerii pentru bărbați sunt disponibili și în modele largi, strânse, mulate, lungi și scurte. Astfel, sigur vei găsi boxerii în care vă veți simți cel mai confortabil.

Boxerii au o formă mai largă, ceea ce înseamnă că corpul bărbatului nu este „închis” și are mai multă libertate de mișcare. Atunci când purtăm haine largi, permitem aerului să curgă prin interior și astfel senzația de căldură scade.

- Advertisement -

Varietate în materiale

Este adevărat că majoritatea boxerilor sunt din bumbac, dar puteți găsi multe alte materiale precum cele din mătase sau poliester. Dacă trăiți într-o zonă călduroasă, amestecurile de bumbac vă vor oferi o senzație mai mare de prospețime, iar pentru zonele reci, lâna sau flanela vă pot încălzi mai bine.

Calitatea spermei

Aceasta este o parte foarte importantă pentru mulți, când vine vorba de alegerea lenjeriei lor și este posibil ca după aceasta să nu mai citiți și să mergeți să cumpărați câteva dintre aceste perechi. Un studiu a arătat că bărbații care folosesc boxeri au o calitate a spermei mai bună, deoarece acest articol de îmbrăcăminte permite o mai bună ventilație a zonei, ceea ce crește posibilitatea de a avea spermă de bună calitate.

Ora de culcare

Boxerii pot fi folosiți ca pijamale. Cei care sunt mai largi și au nasturi sunt acceptați ca parte a pijamalelor, ceea ce se traduce prin confort, deoarece nu veți resimți presiunea.

Mai confortabile, la modă și mai moderne, lenjeria intimă pentru bărbați oferă multe beneficii zilnice. Să descoperim împreună câteva motive bune pentru a purta boxeri, atunci când sunteți bărbat.

Boxeri pentru bărbați: îndrăznește să fii liber să te miști

Spre deosebire de chiloți, boxerii pentru bărbați oferă purtătorilor un sentiment real de libertate. Permițând o ventilație totală, vă lasă picioarele să respire în mod ideal. Acasă, odată ce v-ați scos pantalonii, vă puteți folosi boxerii ca pantaloni scurți și astfel vă puteți simți perfect confortabil și relaxat.

Boxeri pentru bărbați: o piesă elegantă prin excelență

Boxerii revin în dulapurile pentru bărbați. Și, dintr-un motiv întemeiat, mărcile concurează în ingeniozitate pentru a oferi modele mai moderne și mai elegante. Cu carouri sau cu dungi, colorate sau nu, cu sau fără modele: boxerii pentru bărbați oferă o gamă largă de stiluri la fel de trendy, pe cât de elegante. În plus, este cel mai bun mod de a vă afirma originalitatea în fața multor bărbați care poartă boxeri. Există o mulțime de motive pentru a spune da boxerilor pentru bărbați.

Dacă sunteți ca mulți bărbați care cred că lenjeria intimă nu este importantă și, prin urmare, purtați orice tip de lenjerie intimă care vi se pune în față, vă înșelați. Există multe opțiuni pentru lenjeria de corp pentru bărbați, fiecare cu propriile avantaje și dezavantaje. Decideți care este cel mai potrivit pentru dvs. în funcție de nevoile și gusturile dvs.

Boxeri scurți

Acest tip de slip este cel mai comun pe piață și, de asemenea, cel mai scurt. Este ideal pentru acei bărbați cărora nu le place să aibă niciun fel de pânză înfășurată în jurul picioarelor. Avantajul pe care îl are este că menține totul la locul său. Dezavantajul pentru unii bărbați este că pot simți că îi strâng, scăzând confortul.

Purtați boxerii scurți întotdeauna la aceeași înălțime ca și talia pantalonilor. Pentru pantalonii cu talia joasă, există boxeri scurți cu talie joasă, astfel încât să nu se vadă.

Boxeri largi

Boxerii largi sunt ca niște pantaloni scurți, cu picioarele lungi și late, ceea ce le oferă cel mai bun avantaj: sunt foarte confortabili. Dar acest lucru, la rândul său, reprezintă un dezavantaj deoarece nu oferă niciun suport și, prin urmare, nu sunt potrivite pentru a fi purtați cu pantaloni eleganți sau pentru activitate fizică. Un alt dezavantaj este că tind să se ridice deasupra înălțimii pantalonilor, ceea ce îi face vizibili. Deoarece nu acordă niciun fel de sprijin, este mai bine să îi folosiți acasă pentru a vă simți confortabil sau pentru a dormi.

În orice tip de lenjerie intimă, există multe modele dintre care pot varia, în funcție de materialul cu care sunt realizate, forma, lungimea și finisajul. Luați în considerare nevoile dvs. și alegeți-l pe cel mai potrivit pentru dvs. pe baza lor. Vă sugerăm să vă încurajați să încercați diferite opțiuni.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii