13 C
Braşov
AcasăMagazin„Locuiesc la fiica mea”: Soțul Corneliei Catanga, decizie radicală la o...

„Locuiesc la fiica mea”: Soțul Corneliei Catanga, decizie radicală la o lună de la moartea artistei

l „Sunt un om bogat“

Aurel Pădureanu, celebrul solist de romanțe, este decis să plece din România, după decesul soției, Cornelia Catanga. Artistul a povestit cu cine se va muta în America: „Aici, ce să mai fac, fără Cornelia mea? Acolo, o pot lua de la capăt”, a spus bărbatul îndoliat. Mâine (n.r. astăzi), artistul îi va aduce un omagiu femeii iubite, la mormântul din Cimitirul Ghencea 2, unde va împărți pachete cu mâncare, conform tradiției, la parastasul de 40 de zile.

„De fapt, sunt un om bogat”

Aurel Pădureanu se află încă în stare de șoc și cu greu își adună puterile pentru a pregăti parastasul de 40 de zile al Corneliei, care va avea loc la Cimitirul Ghencea 2. Cântărețul a avut parte nu numai de suferință după ce Cornelia Catanga a pierdut lupta cu virusul ucigaș Covid-19, ci și de umilință, fiind apostrofat de latifundiarul Gigi Becali, căruia artistul i-a cerut o locuință, și cu care a avut, zilele trecute, o nouă dispută:
„Poate că am greșit, nu trebuia să apelez la Gigi Becali, mai nou a zis că nu vrea să-și asocieze numele cu al meu, că nici nu ne știe, ca artiști, deși a participat de atâtea ori la petrecerile unde eu și Cornelia am cântat, inclusiv la nunta Gabrielei Firea, iar naș era Becali. Nu mai vreau nimic, de la nimeni, Becali este un domn respectabil, are milioane de euro, eu sunt un amărât, un om sărac. Gigi voia să ne trimită la căminul lui de nefamiliști, totuși, suntem o familie de artiști, nu am ajuns chiar așa de jos. Am trei copii, doi din prima căsnicie, o fată și un băiat, și pe Alex, fiul meu și al Corneliei, așa că, de fapt, sunt un om bogat, ei mi-au sărit în ajutor, acum locuiesc la fiica mea”, a spus Aurel Pădureanu, care pare că dorește să încheie conflictul cu Gigi Becali. Reamintim că cei doi interpreți locuiau în chirie într-o vilă care a fost vândută iar după moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu nu mai are bani să plătească chirie altundeva. Gigi Becali i-a oferit cazare gratuită la unul din căminele de nefamiliști pe care le are în proprietate, dar Pădureanu s-a declarat nemulțumit de această variantă de ajutor.

„O să plec cu fiul meu, Alex, în America”

Dezamăgit de tot ce pățește,  Aurel Pădureanu a declarat că intenționează să părăsească România:
„Eu sunt încă în putere, mai pot cânta, sunt solist de romanțe, sper să treacă pandemia și să reîncep spectacolele. Aș vrea însă să plec din România, împreună cu fiul meu, Alex, el a mai stat la New York, acum trei ani, dar s-a întors de dragul Corneliei, care slăbise de dorul lui. Vrea să devină pianist de jazz, are toate șansele, acolo,  aici lucrurile nu merg bine, în lumea artistică”, a mai adăugat Aurel Pădureanu. Interpretul se pregătește pentru parastasul de 40 de zile al regretatei lui soții:
„Mâine, la cimitir, vom împărți pachete cu mâncare de post, inclusiv sărmăluțe cu orez. Le gătește fiica mea, ambii copii din prima căsnicie au iubit-o pe Cornelia, fata mea i-a ales și hainele pentru înmormântare, deși nu am avut voie să o îmbrăcăm, le-am pus frumos, lângă ea. Mă culc plângând, mă trezesc plângând, mi-e tare dor de Cornelia mea!”, s-a mai confesat „Regele romanțelor”. Cornelia Catanga povestea, în urmă cu trei ani, când Alex, absolvent de Conservator, se mutase la New York, că despărțirea de el este tare  dureroasă:
„Am stat mereu cu Alex, în casă, era sprijinul meu, îmi lipsește enorm, nu mai pot dormi, am slăbit foarte mult, de dorul lui”.
Într-un final, Alex a revenit acasă, dar visul de a ajunge star în „Țara tuturor posibilităților” poate continua acum, avându-l alături, ca sprijin, și pe celebrul lui tată, care e decis să-l însoțească în America.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE