15.3 C
Braşov
AcasăMagazinViața personală a lui Jamie Oliver: Cum trăiește vestitul bucătar când camerele...

Viața personală a lui Jamie Oliver: Cum trăiește vestitul bucătar când camerele sunt oprite

l Îi verifică e-mail-ul, telefonul, Instagramul

Jamie Oliver este unui dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume, iar rețetele lui au fost încercate de mii de oameni. Viața personală a bucătarului este la fel de interesantă ca și cărțile scrise de acesta. Englezul de 45 are o relație frumoasă cu soția sa, Jools. Împreună au patru copii. Viața personală a lui Jamie Oliver este una de familie, fără îndoială. Bucătarul este împreună cu Jools din 1993, atunci s-au cunoscut prin niște prieteni comuni. Aveau doar 18 ani când s-au cunoscut pentru prima dată. Deși relație dintre cei doi soți este una foarte stabilă, Jamie a recunoscut că inițial, Jools nu a fost prea interesată de el.
„Am intrat cu mașina într-un alt vehicul la prima noastră întâlnire. I s-a făcut milă de mine. S-a gândit că, la cum conduc, am nevoie de cineva care să mă ajute în viață”, a povestit Jamie.
Bucătarul este un soț foarte grijuliu și un tată devotat, nu e de mirare că cei doi se înțeleg atât de bine. Jools a fost alături de el când Jamie a apărut pentru prima dată la TV, în anul 1990, la emisiunea „Nake Chef”. A fost alături de Jamie și atunci când a primit ordinul de Membru al Imperiului Britanic în anul 2003. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în anul 2000. Un an mai târziu, s-a născut prima lor fiică, Poppy.
Acum, soția lui scrie cărți și creează haine pentru copii. Cu toate că cei doi sunt împreună de mult timp, bucătarul englez a recunoscut că mariajul nu e un lucru ușor. În special atunci când ai patru copii neastâmpărați și plini de energie la orice oră a zilei. Însă, cei doi se iubesc și au încredere unul în celălalt. Cu toate acestea, Jools a recunoscut că îl mai verifică din când în când.
„Îi verific emailul, contul de Twitter, telefonul. Totul e în regulă. Sunt o tipă geloasă, dar cred că sunt destul de relaxată totuși”, declară zâmbind Jools.
Viața lui Jamie Oliver nu este mereu liniștită, mai atunci când ai de crescut 4 copiii. Dacă pe moment sunt cuminți, în secunda următoare poate fi haos total.
„Cu patru copii ești la 30 de secunde distanță de anarhie completă”, a povestit Jamie, iar soția l-a corectat: „15 secunde”.
Chiar și în asemenea condiții de „haos”, cei doi îndrăgostiți își găsesc mereu timp pentru relația lor. Câteva momente doar pentru ei în care uită de probleme și de responsabilități. Într-un interviu, Jamie a spus că atât timp cât ai persoana potrivită lângă tine, trebuie doar să fii răbdător și să știi că, în ciuda unor certuri stupide, totul va fi ok la finalul zilei. Viața de familie și călătoriile nu sunt ușor de împăcat. Jamie a trebuit să fie foarte organizat să le îmbine pe cele două. Acum nu mai pleacă atât de des iar soția și-ar dori ca el să lucreze mai puțin și să fie mai mult alături de ea și de copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Prosteala de politruc on Iarbă de un metru? „A plouat mult!”