17.4 C
Braşov
AcasăMagazinElena Băsescu a împlinit 41 de ani

Elena Băsescu a împlinit 41 de ani

Fanii s-au speriat, cât de mult seamănă cu Bianca Drăgușanu.
Duminică, 25 aprilie, Elena Băsescu a împlinit 41 de ani, iar cu această ocazie a petrecut alături de cele mai importante persoane din viața sa. Pe rețelele de socializare, fiica fostului președinte al României le-a arătat fanilor cum a fost surprinsă de cei trei copii ai săi, Traian, Sofia și Anastasia. Din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, EBa nu a organizat o petrecere fastuoasă, ci a ales să se serbeze în sânul familiei. Pe Instagram, ea a publicat mai multe imagini emoționante alături de micuții săi. Elena a primit zeci de mesaje din partea fanilor săi, însă mulți au și criticat-o pentru faptul că a cam exagerat cu operațiile estetice. În ultimii ani, Elena Băsescu a trecut printr-o serie de transformări fizice, care i-au schimbat total înfățișarea.

Elena Băsescu, campioană la operații estetice

Nici nu e de mirare de ce a ajuns să semene destul de mult cu Bianca Drăgușanu. Din fotografiile postate pe Instagram este clar că și acum Elena Băsescu continuă cu diferite intervenții chirurgicale, la fel ca și Bianca.
Vedeta a început să-și schimbe multe trăsături ale feței încă în anul 2005. Elena Băsesccu şi-a operat nasul și şi-a injectat acid hialuronic în buze. De asemenea, și-a făcut și tratamente pentru curățarea tenului.
După aceste transformări putem deduce că fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu a devenit dependentă de aceste metode de înfrumuseţare.
Elena Băsescu s-a măritat cu Bogdan Ionescu, poreclit de presă ‘Syda’, în 2012, dar au divorțat patru ani mai târziu. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Sofia și Traian Jr.
În 2017, Elena Băsescu a început o relație cu Cătălin Tomată, cu 12 ani mai mic decât ea, iar în iunie 2018 a adus pe lume o fetiță, Anastasia. Din păcate, nici această relație n-a durat, iar Elena Băsescu este acum din nou o femeie singură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Prosteala de politruc on Iarbă de un metru? „A plouat mult!”