25.2 C
Braşov
AcasăCititoriBiblioteca din casă

Biblioteca din casă

Cititul este vital. Cititul oferă cunoștințe noi, dezvoltă inteligența și creativitatea, reduce stresul, ameliorează depresia, îmbunătățește memoria, întărește gândirea critică, ajută la concentrare, relaxează, perfecționează comunicarea, vocabularul și scrisul.
O bibliotecă nu incomodează, ci decorează și personalizează spațiul și se poate afla oriunde în casă. Poate fi amenajată pe hol, în camera de zi, în dormitor și poate fi folosită nu doar pentru cărți, ci și pentru fotografii, tablouri sau lămpi.
În cazul apartamentelor cu holuri lungi și înguste, biblioteca poate fi pe unul dintre pereți. În camera de zi se poate găsi pe peretele ferestrei, în spatele canapelei sau pe un singur perete, astfel încât sistemele electronice din cameră să fie inserate printre cărți.
Dormitorul este un alt loc potrivit pentru o bibliotecă. În bucătărie poate fi amenajat un spațiu ideal pentru cărțile utile. Și în camera copiilor cărțile pot fi așezate creativ pe rafturi.
Organizarea bibliotecii este esențială, indiferent de stilul ei. O bibliotecă poate fi clasică, modernă, simetrică, simplă, din lemn masiv sau foarte colorată și se încadrează și într-un spațiu decorat cu mobilă clasică, dar și într-un spațiu contemporan.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentCugetări
Articolul următorSfat Expres: Somn liniștit, fără pastile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ