14.1 C
Braşov
AcasăStiri BrasovAcorduri simfonice în premieră, live și gratis

Acorduri simfonice în premieră, live și gratis

„Aprilie aduce ușor timid primăvara! Și, Filarmonica Brașov, prin Orchestra Simfonică, aduce un plus de armonie și de vibrație specifice acestui anotimp, în acordurile minunate ale creațiilor muzicale interpretate”.
Brașovenii sunt invitați joi, 1 aprilie, de la ora 19.00, la un nou concert simfonic sub egida campaniei #Filarmonica la Tine acasă#, campanie specifică crizei sanitare pe care o traversăm în această perioadă, o întâlnire în mediul online cu o transmisie a evenimentului live de la Sala Patria, pe canalele de comunicare ale Filarmonicii, Facebook și Youtube. Accesul este gratuit.
Sub conducerea dirijorului Cristian Oroșanu, „vă invităm să ne fiți alături în online, la un concert simfonic ce aduce în program o lucrare care nu s-a mai cântat la Brașov. Vorbim despre creația lui F. Mendelssohn – Bartholdy – Simfonia nr. 1 în do minor op. 11, o simfonie pe care maestrul Oroșanu și-a dorit să o realizeze cu orchestra brașoveană”, au comunicat reprezentanții Filarmonicii. În program, alături de lucrarea în primă audiție, se regăsește și Concertul pentru pian și orchestră nr. 20 în re minor KV 466 de W. A. Mozart, în interpretarea pianistului Horia Mihail, solistul serii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române