18 C
Braşov
AcasăStiri BrasovAcorduri simfonice în premieră, live și gratis

Acorduri simfonice în premieră, live și gratis

„Aprilie aduce ușor timid primăvara! Și, Filarmonica Brașov, prin Orchestra Simfonică, aduce un plus de armonie și de vibrație specifice acestui anotimp, în acordurile minunate ale creațiilor muzicale interpretate”.
Brașovenii sunt invitați joi, 1 aprilie, de la ora 19.00, la un nou concert simfonic sub egida campaniei #Filarmonica la Tine acasă#, campanie specifică crizei sanitare pe care o traversăm în această perioadă, o întâlnire în mediul online cu o transmisie a evenimentului live de la Sala Patria, pe canalele de comunicare ale Filarmonicii, Facebook și Youtube. Accesul este gratuit.
Sub conducerea dirijorului Cristian Oroșanu, „vă invităm să ne fiți alături în online, la un concert simfonic ce aduce în program o lucrare care nu s-a mai cântat la Brașov. Vorbim despre creația lui F. Mendelssohn – Bartholdy – Simfonia nr. 1 în do minor op. 11, o simfonie pe care maestrul Oroșanu și-a dorit să o realizeze cu orchestra brașoveană”, au comunicat reprezentanții Filarmonicii. În program, alături de lucrarea în primă audiție, se regăsește și Concertul pentru pian și orchestră nr. 20 în re minor KV 466 de W. A. Mozart, în interpretarea pianistului Horia Mihail, solistul serii.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE