-5.9 C
Braşov
AcasăMagazinCe relație are fiul lui Ștefan Bănică Jr. cu Andreea Marin

Ce relație are fiul lui Ștefan Bănică Jr. cu Andreea Marin

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., a intrat de curând în atenția publicului, după ce a cântat cu tatăl lui. Tot împreună, cei doi au participat și la Chefi la Cuțite, iar tânărul a povestit mai multe despre el. La fel de talentat precum tatăl său, acum Radu Ștefan participă la emisiunea ”Te cunosc de Undeva” unde se descurcă destul de bine pentru vârsta lui.
Tânărul a vorbit despre relația pe care o are cu ceilalți doi copii ai lui Ștefan Bănică Jr: Violeta, fetița artistului cu Andreea Marin și Alexandru, băiețelul pe care cântărețul îl are cu Lavinia Pîrva. Radu Ștefan Bănică are 18 ani și este suficient de matur încât să înțeleagă faptul că tatăl lui și-a refăcut viața, după relația pe care a avut-o cu Camelia Constantinescu, mama lui.
Adolescentul a spus că se înțelege foarte bine cu Violeta, sora lui, dar și cu Andreea Marin, pe care le vizitează ori de câte ori are ocazia.
„Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

Radu Ștefan, despre frățiorul lui: „E foarte jucăuș”

Totodată, el a dezvăluit faptul că întreaga familie se reunește destul de des acasă la Ștefan Bănică Jr, acolo unde are ocazia de a petrece timp cu fratele lui mai mic, Alexandru.
„Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia. Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. Alexandru, fratele meu cel mic e un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică”, povestește juniorul.
Radu Ștefan Bănică a povestit că are o relație bună cu tatăl său, care adesea îi povestește despre bunicul său. Adolescentul spune că a reușit să îi cunoască întreaga carieră, din poveștile pe care tatăl său i le spune despre Ștefan Bănică senior.
„Tata îmi povestește foarte des despre bunicul meu și de mic mi-a arătat momentele lui alături de Stela Popescu la televiziune, care rămân în istoria divertismentului românesc. Dar și filmele, cântecele și piesele de teatru în care a jucat și pe care și acum le știu pe de rost. Într-adevăr, a fost un mare artist și va rămâne așa în inima mea și a tuturor peste ani”a spus adolescentul.

Cum se înțelege Radu Ștefan cu tatăl lui

Concurentul de la „Te cunosc de undeva” are o relație bună și cu tatăl lui. El a povestit despre presiunea numelui pe care îl poartă și despre faptul că încă de mic a trebuit să aibă o anumită conduită, neputând să facă prea multe lucruri specifice vârstei. ”E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu. Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică Jr. și mulți nu realizează faptul acesta. De mic a trebuit să știu să mă comport și să mă cenzurez în anumite situații. Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac, nu pot să merg întotdeauna în locuri în care prietenii mei merg, iar mulți dintre foștii profesori și colegi nu mi-au făcut viața ușoară în școală tocmai pentru că port acest nume”, a spus Radu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE