29 C
Braşov
AcasăStiri BrasovPrefectul Mihai Cătălin Văsii contra Secretarul Primăriei Predeal Mihai Cătălin Văsii

Prefectul Mihai Cătălin Văsii contra Secretarul Primăriei Predeal Mihai Cătălin Văsii

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii a emis zilele trecute o cerere către Primăria/Consiliul Local Predeal pentru abrogarea unei hotărâri de Consiliu Local pe care o avizase ca fiind legală în timp ce era secretar al Primăriei Predeal, în 2007.

Captură CV – Mihai Cătălin Văsii

Asa cum a scris Monitorul Expres pe 22/02/2021, prin HCL 167/2007 aprobată DE Consiliul Local Predeal și avizată ca fiind legală de către secretarul primăriei Predeal (la acel moment actualul prefect Mihai Cătălin Văsii) se schimbau indicatorii urbanistici pentru terenul de la Dâmbu Morii (unde niște investitori ar vrea acum să construiască 19 blocuri cu 8 etaje) după cum urmează: de la regim de înălțime = P+2+M și un CUT = 1, la un regim de înălțime = P+4+M, CUT = 2.5. Așadar, din condei, consilierii au aprobat o „ridicare“ a regimului de înălțime de la 2 la 4 etaje. Actualul prefect, atunci în calitate de secretar al Primăriei Predeal a avizat această hotărâre ca fiind legală, deși la baza deciziei ar fi trebuit să stea un studiu de oportunitate, obținut un aviz de oportunitate, apoi aprobat P.UZ. deci, parcurși toți pașii indicați de lege. Această documentație obligatorie nu a existat și, evident, nu a stat la baza hotărârii de CL nr. 167/2007.
Acum, prefectul Văsii cere Consiliului Local Predeal să anuleze decizia semnată de secretarul Primăriei Predeal Văsii în urmă cu aproape 14 ani. Mai bine mai târziu decât niciodată?

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Uite că tot un individ uns cu mir a ajuns prefect..!!..n-au găsit PNL iști o persoană competentă ??.. trăiască secretarul general al Predealului …chefurile prin vilele de protocol ale lui Orban l-au făcut perfect!!!…următorul perfect va fi din poaina Brașov !!..
    Ps..s se citi prefect că tot un drac e…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE